""
""

Flert će da preraste u vezu - Pastore poručio: Hoću u Inter!

Vreme čitanja: 1min | ned. 24.12.17. | 19:50

Dobra vest za navijače Nerazura

Već neko vreme traje flert Havijera Pastorea i Intera, a kako sada stvari stoje, to bi moglo da se završi na obostrano zadovoljstvo, transferom iz Pari Sen Žermena u redove italijanskog velikana.

Izabrane vesti

Pasotore je u izjavi za argentinski dnevnik MundoD govorio o mogućnosti da napusti Park prinčeva pošto ga očigledno u bogatom klubu iz Pariza smatraju viškom.

Sa druge strane, Inter je svakako u potrazi za pojačanjima, ali ove zime Nerazuri zbog finansijskog fer-pleja i blokade kineske vlade na strana ulaganja, mogu to da urade samo tako što će da pozajme igrače.

A upravo na pozicije trekvartiste koju igra Pastore, Interu je potrebno pojačanje ako želi da bude konkurentan do kraja u borbi za titulu prvaka Italije.
“Moj menadžer je imao kontakte sa Interom, ali i dalje se razgovaramo samo o početnim predlozima za transfer. Nikakav dogovor nismo postigli. Ako odlučim da napustim PSŽ, voleo bi da se vratim u Italiju i zaigram u Interu“, rekao je Pastore.

On je istakao da ima odličan odnos sa Valterom Sabatinijem, tehničkim direktorom Interom, jer se poznaju iz vremena kada su obojica bili u Palermu.
“Sa Sabatinijem imam iskren, prijateljski odnos. Često smo u kontaktu. Uostalom, on me je i doveo u Italiju“, zaključio je Pastore.

Pastore je od 2011. godine do danas za PSŽ odigrao 236 utakmica i postigao 42 gola.

(FOTO: Action Images)


tagovi

Havijer PastoreInterLiga 1Pari Sen ŽermenSerija A

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara