Džoš Parker
Džoš Parker

Flešbek za zvezdaše - evo ga i Džoš Parker! Li Bojer se pita da li je devetka ili desetka?

Vreme čitanja: 1min | čet. 31.01.19. | 23:42

Nekadašnji fudbaler Crvene zvezde ima novi klub

Sad je sve lepo, Crvena zvezda je igrala Ligu Evrope, pa Ligu šampiona, prva je na tabeli i sve to izgleda mnogo ozbiljnije nego... Nego recimo pre četiri godine kada je navalu Crvene zvezde predvodio Džoš Parker.       A evo ga sada opet pred nama, pošto smo tokom potrage za vestima iz prelaznog roka nekako dobacili do treće lige Engleske. Tamo jedna od vesti dana: Džoš Parker iz Džiligama ide u Čarlton, koji bar po trenutnom stanju na tabeli sigurno ide makar u plej-of za promociju u Čempionšip, a možda i direktno u drugu ligu Engleske.

Pitanje je samo gde ga vidi novi trener, Li Bojer, nekada čuveni vezista Lidsa, Ves Hema, Njukasla i drugih poznatijih klubova.
Brz je, dobar, jak momak, poznaje ovu ligu, ima iskustvo“, kaže Bojer, dok se šef službe za regrutaciju igrača Stivn Galen seća i Parkerovih početaka.

Izabrane vesti

Galen ga je kao dečaka i doveo i Kvins Park Rendžers.
Pamtim ga kao devetku, kako se ubacuje iz drugog plana. U Džilingamu je nekad igrao i desetku, pa i kao levo krilo, a mi smo tražili nekog ko je tako univerzalan“.

A šta kaže sam Parker, šta mogu navijači da očekuju?
Mogu da očekuju pobednika, nekog ko voli  naporno da radi“, rekao je Parker, koji je prošle sezone postigao 10 golova za Džilingam, a ove još četiri.

Neka je sa srećom, pa dogodine nek bude i Čempionšip.

(FOTO: cafc.co.uk)


tagovi

Džoš ParkerZimski prelazni rok 2019

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara