Formula Milenković: Viola opet kupila jeftinog štopera

Vreme čitanja: 1min | čet. 14.06.18. | 11:02

Slovak David Hanko novi fudbaler Fjorentine za 3.500.000 evra

Ideja „kupi jeftino, obradi, prodaj skupo“ ponovo je na delu u Firenci. Mladi slovački defanzivac David Hanko novi je štoper Fjorentine, pošto su Italijani objavili da su postigli konačan dogoovr sa Žilinom, vredan 3.000.000 evra.

Hanko će potpisati ugovor na pet godina, naredne sedmice dolazi na lekarske preglede i tad će saradnja biti ozvaničena, ali se već sad pretpostavlja da je sportski direktor Pantelo Korvino „namirisao“ još jednog talenta i da će s njim pokušati da napravi posao kao sa našim Nikolom Milenkovićem. Podsetimo, aktuelnog srpskog reprezentativca Viola je kupila prošlog leta od Partizana za 5.100.000 evra, a nedavno je odbila ponudu Atletiko Madrida tešku 30.000.000 evra.

Izabrane vesti

Hanko ima isto godina koliko i Milenković (21), plan čelnika Ljubičastih je da i on očvrsne u Firenci i u zavisnosti od statusa srpskog štopera ili mu bude partner ili ga zameni kad se Bleki otisne u neki drugi klub.

David Hanko je minule sezone odigrao 32 utakmice u dresu Žiline, dao je i četiri gola, a standardni je mladi reprezentativac Slovačke (sedam utakmica).


tagovi

David Hancko

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara