""
""

FOTO VEST: El Monir stigao večeras, a Vujadinović će sutra

Vreme čitanja: 1min | ned. 15.01.17. | 20:10

Zakazana promocija levog beka u Humskoj 1, štoper raskida ugovor sa Kinezima

Partizan je dočekao i Mohameda el Monira. Posle Leandrea Tavambe, koji je još u novembru potpisao dvoipogodišnji ugovor, crno-beli su završili posao i oko angažovanja drugog pojačanja u zimskom prelaznom roku, pošto je internacionalac iz Libije večeras doputovao u Beograd.

Posle leta iz Tripolija do Istanbula, pa iz najvićeg turskog do glavnog grada Srbije, El Monira su na aerodromu „Nikola Tesla“ dočekali menadžeri Petar Bazić i Zoran Ranković, koji godinama brižljivo vode računa o njegovoj karijeri.

Izabrane vesti

Novi levi bek Parnog valjak - koji stiže kao slobodan igrač, pošto mu je istekao ugovor sa Dinamo iz Minska - odmah je završio formalnosti oko smeštaja i već sutra u 13 časova na stadonu u Humskoj 1 biće predstavljen javnost. Saradnja će biti ozvaničena na tri godine.

Prema saznanjima MOZZART Sport, u ponedljak bi mogao da bude gotov još jedan veliki posao Partizana u prelaznom roku. Sve informacije ukazuju na to da će Nikola Vujadinović koliko sutra raskinuti ugovor sa Peking Enterprajzom i kao slobodan igrač odmah potpisati ugovor koji su mu crno-beli odavno spremili.

Inače, ekipe Marka Nikolića u sredu će odigrati kontrolni meč sa BSK-om iz Borče, a u četvrtak otputovati u slovenački Portorož na prvu fazu pripremnog perioda.

(FOTO: Mozzart sport)


tagovi

Nikola VujadinovićFK PartizanSrbijaSuperliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara