""
""

FSS poništio odluku Zvezde – Džoni Mijailović se vraća na posao!

Vreme čitanja: 1min | čet. 26.03.15. | 20:17

To praktično znači da će rukovodstvo Crvene zvezde morati da omogući Mijailoviću da izvršava profesionalne obaveze, a bivšem kapitenu sleduju i sve finansijske prinadležnosti od dana kada mu je raskinut ugovor do danas

Konačno je završen spor između Crvene zvezde i Nikola Mijailovića. I to u korist bivšeg kapitena. Kako nezvanično saznaje MOZZART Sport, Disciplinska komisija FSS oborila je odluku upravnog odbora Crvene zvezde o jednostranom raskidu ugovora sa iskusnim levim bekom.

Izabrane vesti

O tome su već usmeno obavešteni Mijailović i njegov pravni zastupnik, a pismenu odluku trebalo bi da dobiju u ponedeljak.

To praktično znači da će rukovodstvo Crvene zvezde morati da omogući Mijailoviću da izvršava profesionalne obaveze, a bivšem kapitenu sleduju i sve finansijske prinadležnosti od dana kada mu je raskinut ugovor do danas.

Kao što je poznato, Mijailović je odstranjen iz takmičarskog tima Zvezde zbog fizičkog sukoba sa Milošem Bosančićem uoči utakmice u Kragujevcu, a i tada mu je skinuta kapitenska traka. I pored toga, Mijailović je do završetka jesenje sezone bio standardan u timu Nenada Lalatović.

Sukob između njega i pojedinih čelnika Zvezde eskalirao je posle serije anonimnih pisama u kojima se u negativnom kontekstu pominjao generalni direktor kluba Zvezdan Terzić. Nikola Mijailović nikada nije “preuzeo odgovornost” za tu delatnost.

Uprava Zvezde prvi je suspendovala, a potom u januaru i raskinula saradnju sa nekadašnjim mladim reprezentativcem naše zemlje.  Posle toga on je ceo slučaj predao nadležnim organima i nakon nekoliko ročišta dobio je spor.

Veliko je pitanje da li će on trenirati sa takmičarskim timom ili će klub morati da mu obezbedi trenera, doktora i fizioterapeuta u nekom drugom terminu.

(FOTO: MN Press)


tagovi

SuperligaSrbijaNikola MijailovićFK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara