""
""

Fudbaler Valensijana proveo 27 sati zaključan u automobilu

Vreme čitanja: 2min | sre. 13.03.13. | 18:35

Metju Dosevi je ostao zaglavljen na autoputu zbog snega, a kaže da mu je njateže palo da sluša prenos Lige šampiona na radiju

 

Izabrane vesti

Za fudbalera koji igra u francuskom šampionatu, pa još u solidnom klubu poput Valensijana, mnogi bi pomislili da ne živi životom običnih smrtnika i da nema svakodnevne probleme kao obični ljudi. Ali, to se ne bi reklo za defanzivca Valensijana, Metju Dosevija, koji je na sopstvenoj koži osetio probleme koji svakodnevno muče i ostale ljude. Kao što je naprimer gužva u saobraćaju...

Dosevi je sa savojim bratom Tomasom (igra na Tajlandu) proveo 27 sati zaključan u automobilu na autoputu kada su krenuli iz Pariza za Valensijan. Izabrali su pogrešno vreme pošto su snežne padavine paralisale saobraćaj, pa i put kojim su oni krenuli. Da zlo bude veće, na sve to se nadovezao i lančani sudar ispred njih i ostali su zaglavljeni u automobilu. Usred nedođije, pošto je najbliža kuća od tog mesta bila udaljena sedam kilometara, a najbliža benzinska pumpa 15 kilometara.

A, kako nesreća nikada ne ide sama, po Marfijevom zakonu, zadesio ih je još jedan maler – zaledile su brave ne automobilu i ostali su zaključani!

Braća Dosevi su vreme prekratili slušajući muziku, razgovarajući, a „najbolji prijatelj“ im je bio Tviter preko koga su slali informacije i obaveštavali da su dobro.
„Dobro smo, ali šta je sa starijim osobama, nekima kojima su potrebni lekovi ili onima sa decom? Strašno...“, poručio je Metju Dosevi preko Tvitera.

On je istakao i da im je najviše smetalo to što su propustili da gledaju okršaj Barselone i Milana na televiziji.
„Liga šampiona na radiju... Užasno!!!“, žalio se Dosevi.

Konačno, posle 27 sati, put je raskrčen, a oni su stigli u Valensijan... Zbog izmorenosti i iscrpljenosti organizma (nisu imali šta da jedu i piju osim jednog keksa i flašice vode), Dosevi je pošteđen jednog dana treninga u Valensijanu.

(FOTO: Twiter)


tagovi

EvropaFrancuskaLiga 1Metju Dosevi

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara