""
""

Galatasaraj pobedom sačuvao drugo mesto (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | ned. 11.05.14. | 19:55

Sivas obezbedio, a Kasimpaša propustila priliku da preuzme mesto koje vodi u Ligu Evrope

Galatasaraj je ohrabren osvajanjem Kupa Turske odbranio drugu poziciju koja direktno vodi u Ligu šampiona zbog izbacivanja Fenerbahčea iz Evrope. Sivas ide u Ligu Evrope.

Prvo poluvreme utakmice Trabzon - Galatasaraj je prošlo bez golova, a posle šest minuta igre u nastavku Vesli Snajder je odlično reagovao na povratnu loptu i zakucao istu u mreću protivnika iz kaznenog prostora. Selčuk Inan je povećao prednost gostiju pet minuta kasnije, a Mirzejevski je četiri minuta dao nade Trabzonu. Ipak Bulat je u 73. miutu potvrdio pobedu tima iz prestonice, dok je Snajder svojim drugim golom otklonio svaku sumnju, i to na kakav način - slobodnjakom sa 40 metara.

Izabrane vesti

Bešiktaš je mršavom pobedom nad Elazigom održao korak za gradskim rivalom i sada može da se nada kiksu ekipe Roberta Manćinija u poslednjem kolu. Jedini gol na meču postigao je Gokhan Tore u 39. minutu, a Elazig je deset minuta pre kraja utakmice ostao sa igračem manje. Sivas je u samom finišu meča obezbedio svoje mesto u kvalifikacijama za Ligu Evrope pobedom nad Ahisarom, a dvostruki strelac je bio Džon Utaka.

Kasimpaša je propustila priliku da iskoristi poraz Trabzona i preuzme peto mesto koje vodi u kvalifikacije za Ligu Evrope remijem sa Rizom. Gosti su i poveli u 60. minutu preko Kvekea, a domaćini su izjednačili minut kasnije.

Kajzeri je ubedljivo poražen od Konje rezultatom 3:0, Gazijentep je pri kraju meča primio gol za izjednačenje, da je pobedio obezbedio bi opstanak, Erčije i Bursa su podelili po bod

Super lig – 33. kolo

Nedelja:

Elazig – Bešiktaš (0:1)
/Tore 39/

Gazijenetep – Eskišehir 1:1 (0:0)
/Tosun 52/

Kasimpaša – Rize 1:1
/Torun 61 – Kveke 60/

Erčije – Bursa 1:1 (1:0)
/Edinjo 45 - Ipek 89/

Konja – Kajzeri 2:0 (1:0)
/Kabze 5, Hleb 73, Gekas 75/

Sivas – Ašhiser 3:1 (0:0)
/Utaka 64, 80, Čahečuohe 90+6 – Zengin 59/

Trabzon – Galatasaraj 1:4 (0:0)
/Mirzejevski 60 – Snajder 51, 83, Inan 56, Bulut 73/

(FOTO: Action images)


tagovi

Vesli SnajderTurskaSuper ligSivasporSelčuk InanKonjaGalatasarajEvropaDžon UtakaBesiktas

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara