"Jilmaz"
"Jilmaz"

Galatasaraj umalo prokockao dva gola prednosti, ali je tradicija nastavljena (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | pet. 26.09.14. | 21:23

Sivas kažnjen za lošu odbrambenu igru u prvom poluvremenu...

JilmazGalatasaraj i dalje ne igra na nivou na kojem se to očekuje, ali su puleni Ćezara Prandelija napravili prvi veliki korak u potrazi za optimalnom formom. U prvom susretu 4. kola Super liga Lavovi iz Istanbula savladali su Sivas sa 2:1 i tako, bar do subote popodne, došli na deobu prvog mesta - 2:1. Time je Galatasaraj upisao i desetu pobedu kod kuće nad Sivasom.

Ogroman deo posla domaćin je odradio u prvom poluvremenu, kada je postigao oba pogotka i tako zadao rivalu dva ogromna udarca i otežao posao. 

Izabrane vesti

Prvi pogodak stigao je u 19. minutu, kada je Šeđu zatresao mrežu Sivasa glavom, posle odlično izvedenog kornera sa desne strane. 

Već u 32. minutu Galata je duplirala prednost, pošto je Toraman skrivio penal. Sa bele tačke precizan je bio Burak Jilmaz

Međutim, od tog momenta pa gotovo do kraja meča glavnu reč na terenu vodio je Sivas. Koji je konstantno napadao, pretio, držao visok ritam igre, ali je do pogotka stigao tek u 70. minutu. Fantastičnu akciju odigrali su gosti, a pogodak je uknjižio Hrisantus. Uprkos velikom pritisku na protivničku odbranu i nekoliko vrlo dobrih prilika, mreža Galatasaraja više se nije tresla do kraja. 

SUPER LIG – 4. KOLO:

Petak:

Galatasaraj – Sivas 2:1 (2:0)
/Šeđu 19, Jilmaz 32 penal - Hrisantus 70/

Subota:

16.30 Trabzon – Kasimpaša
19.00 Bešiktaš – Eskišehir

Nedelja:

12.30 Rizespor – Bursa
15.00 Konja – Kajzeri
15.00 Genčlerbirligi – Balikesirspor
18.00 Ahisar – Fenerbahče

Ponedeljak:

17.00 Karabuk – Mersin
19.30 Gacijantep - Instanbul

(FOTO: Action Images)


tagovi

Burak JilmazEvropaGalatasarajOrelijan ŠeđuSivasporSuper ligTurska

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara