"Antonio Di Natale"
"Antonio Di Natale"

Galijani po običaju demantuje: Nismo se sastali sa Di Nataleom

Vreme čitanja: 1min | čet. 20.06.13. | 12:22

Gazeta je ranije javila da je Toto Di Natale zaintrigiran ponudom čelnika Milana

Antonio Di NataleDirektor Milana Adrijano Galijani po običaju je demantovao izveštaje da je u društvu Arieda Brajde večerao sa Antoniom Di Nataleom i njegovim agentom Karpeđanijem.
"Te vesti su potpuno bez osnova. Koliko ja znam, Di Natale je sinoć bio u Udinama iz porodičnih razloga. Ni on ni njegov agent nisu bili u Milanu“, izjavio je Galijani za Medijaset, a na vama je da li će te mu poverovati.

Podsetimo, Gazeta  je javila da je Toto Di Natale zaintrigiran ponudom čelnika Milana, koju je dobio na pomenutoj večeri, te da će održati razgovor sa gazdom kluba Đampaolom Pocom i njegovim sinom Đinom.

Izabrane vesti

Pitanje je gde bi se našlo mesta za Di Natale u timu Milana. Trener Masimilijano Alegri planira da igra sa dva napadača, a prednost imaju Mario Baloteli i Stefan El Šaravi, tu je Mbaje Nijang, a Rosoneri su jako blizu da dogovore transfer Karlosa Teveza na San Siro.

Pre samo nekoliko dana izgledalo je da je izvesno da će se  legenda kluba iz Udina penzionisati kao Zebreta, kada je javljeno da je postignut dogovor o produžetku ugovora sa Udinezeom do 2015. godine uz povišicu. Ali sada Gazeta delo Sport kaže da taj dogovor nije finaliziran. 

Sve vesti iz prelaznog roka možete pratiti na našem specijalu posvećenom letnjem prelaznom roku 2013.

(FOTO; Action images)


tagovi

Adrijano GalijaniAntonio di Nataleariedo brajdaĐampaolo PocoEvropaItalijaMilanSerija ATransferi 2013Udineze

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara