""
""

Gameirova lekcija Atletiku ostala u senci velikog propusta! Krihovjak iscenirao penal tako što se salpeo o busen trave (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | sub. 09.01.16. | 20:15

Sevilja slavila protiv kluba iz Baskije, ali meč je obeležio nesvakidašnji detalj...

Fudbaleri Sevilje ostvarili su i osmu pobedu u prvenstvu Španije pošto su na Ramon Sančez Pizhuanu savladali Atletik Bilbao rezultatom 2:0, ali nova pobeda Andalužana ostala je u senci nesvakidašnjeg poteza Gžegoža Krihovjaka i početničke reakcije sudije Eduarda Prijeta! Naime, poljski vezista je u trenucima žestoke borbe fudbalera dva kluba iscenirao penal tako što se sapleo o busen trave, a iako je bio između dvojice protivničkih fudbalera u srcu šesnaesterca, na snimku se videlo da kontakta za najstrožu kaznu nije bilo. Sudija je u ovoj situaciji ispao naivan kao francuska sobarica i praktično podario tri boda Sevilji, koja jeste bila bolja na terenu, ali je goste iz Baskije žestoko unazadio. 

Izabrane vesti

Tako je i nova odlična partija Kevina Gameira, koji je postao najbolji strelac Sevilje u trenerskoj eri Unaija Emerija (Karlos Baka 25, Gameiro 26), ostala u senci sramnog ispada Krihovjaka, koji je izazvao pravu buru negativnih komentara. 

Gameiro je mrežu gostiju načeo zahvaljujući asistenciji Vitola u 24. minutu, da bi sredinom drugog poluvremena, posle strašnog negodovanja igrača Bilbaoa, sa bele tačke postavio konačni rezultat.

PRIMERA – 19. KOLO

Subota:

Barselona – Granada 4:0 (2:0)
/Mesi 8, 14, 58, Nejmar 83/

Hetafe – Betis 1:0 (0:0)
/Vaskez 57/

Sevilja – Atletik Bilbao 2:0 (1:0)
/Gameiro 24, 59/

20.30 Real Madrid – Deportivo La Korunja
22.05 Levante – Rajo Valjekano

Nedelja:

12.00 Viljareal – Sporting Hihon
16.00 Real Sosijedad – Valensija
18.15 Eibar – Espanjol
18.15 Las Palmas – Malaga
20.30 Selta – Atletiko Madrid

(FOTO: Action Images)


tagovi

ŠpanijaSeviljaPrimeraKevin GameiroGžegož KrihovjakEvropaAtletik Bilbao

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara