""
""

Gatuzo: Pirlo izgleda kao anđeo, ali je ustvari ku**in sin! (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | uto. 05.11.13. | 14:24

Bivši igrač Milan Đenaro Gatuzo je prilikom gostovanja na italijanskoj televiziji RAI otkrio kako su Andrei Pirlu padale na pamet razne smicalice i pošalice dok su trenirali zajedno u Milanelu

Milan nije više to što je nekada bio. Nije više u vrhu tabele, pa se više priča negativno o timu sa severa Italije, o njihovoj formi, lošim igrama... Nisu to više slavni dani Milana kada su do pre nekoliko godina terenima zajedno harali i sejali strah stameni Maldini i Nesta, lucidni Sedorf i Pirlo i uvek spremni za žestok duel Đenaro Gatuzo...

Gospoda!

Izabrane vesti

Danas se Milanezi nalaze u centru pažnje uglavnom kada nemirni Mario Baloteli načini neku neshvatljivu glupost ili se našali sa nekim od saigrača.

Međutim, nisu slane i neslane šale karakteristične samo za nove generacije. Fudbaleri su to, pa je toga bilo i u eri ovih starijih.

Tada je glavnu reč u šalama vodio, kako Gatuzo kaže, "momak sa likom anđela, ali je ustvari ku**in sin", a na terenu najnonšalantniji Andrea Pirlo.

Gatuzo je prilikom gostovanja na italijanskoj RAI televeziji, u emisiji CheTempoCheFa, odlučio da ispriča kakvu mu je neprijatnost Pirlo priredio jednom prilikom kada je Rino ostavio svoj telefon na stolu ispred njega.
"Kada vidite Pirla, vidite lice anđela, ali on je ustvari ku**in sin, uvek smišlja neke šale, nikada ne miruje", krenuo je da se jada bivši reprezentativac Italije.
"Jednog dana smo seli i jeli u Milanelu, kada sam ja ostavio svoj telefon na stolu i on je, naravno, iskoristio priliku, zgrabio ga i poslao poruku Galijaniju i Bradi (Arijedo, sportski direktor) u kojoj im nudi moju sestru?!", sa smeškom je ispričao Gatuzo.

Kako li takva stvar do sada nije pala na pamet i Baloteliju?  

(FOTO: Action images)


tagovi

Andrea PirloEvropaGatuzoItalijaJuventusSerija A

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara