""
""

Gazda Roman: Vaš novi menadžer je Konte!

Vreme čitanja: 1min | čet. 03.03.16. | 08:59

Korijere delo Sport tvrdi da je Abramovič već obavio razgovor sa fudbalerima i da im je saopštio novosti još u petak 26. februara

U petak 18. decembra protekle godine Roman Abramovič stigao je u sportski centar Čelsija Kobam da saopšti fudbalerima kako će Žoze Murinjo dobiti otkaz! Tom prilikom obavestio je igrače da će na mesto harizmatičnog Portugalca doći Gus Hidink.

Izabrane vesti

Tačno deset nedelja kasnije, u petak 26. februara, uoči meča sa Sautemptonom, piše dalje Korijere delo Sport u tekstu pod vinjetom "ekskluzivno", gazdan Roman je ponovo najavio svoj dolazak i obraćanje prvotimcima Plavaca. Svi su znali da je nešto ozbiljno u pitanju jer Abramovič nema običaj baš često da posećuje Kobam. A poslednjih nedelja je nešto zaređao. Nije mnogo okolišao, odmah je prešao na stvar...
"Vaš novi menadžer biće Antonio Konte, potpisao sam ga! Gus Hidink odlazi na kraju sezone, iako radi odličan posao ovde", rekao je navodno Abramovič fudbalerima, okrenuo se i nastavio dalje svojim putem.

Ovako je otprilike Korijere svojim čitaocima predstavio informaciju sa vrha naslovne strane današnjeg izdanja. Samo pozicioniranje vesti svakako daje na ozbiljnosti i verodostojnosti, a i pomenuti rimski dnevnik nije neko ko bi se tek tako "hvatao" ekskluzive.   

Da podsetimo, Konte je nekoliko puta proteklih meseci navodio da bi želeo da se vrati klupskom fudbalu pošto mu istekne ugovor na nacionalnim timom po okončanju Evropskog prvenstva u Francuskoj, tako da je to još jedna činjenica koja ide u prilog ovakvim informacijama. Plus, Čelsi traži novog trenera na duge staze.

Pa zašto ne verovati da je dogovor zaista već postignut?   


tagovi

Roman AbramovičPremijer ligaGus HidinkEvropaEngleskaČelsiAntonio Konte

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara