""
""

Gomez i sudija - Volfzburg je bliži Bundesligi

Vreme čitanja: 1min | čet. 25.05.17. | 22:27

Gol nemačkog reprezentativca doneo Vukovima prednost pred revanš plej-ofa protiv komšija iz Braunšvajga

Volfzburg je uspeo da ostvari minimalnu pobedu u prvom duelu baraža za opstanak u Bundesligi protiv Ajntrahta iz Braunšvajga. Gol Marija Gomeza iz penala 35. minut je doneo Vukovima dobar rezultat pred revanš koji sledi u 26 kilometara udaljenom Braunšvajgu narednog utorka.

Izabrane vesti

Šta bi Volfzburg da mu nije Marija Gomeza

Ne bi ni bio u prilici da igra baraž. Iskusnom napadaču je ovo danas bio 18. gol u sezoni čime je nadmašio golgeterski učinak svih preostalh igača Volfzburga zajedno?!

Kvalitetniji i iskusniji tim Volfzburga je zaslužio večeras ovu minimalnu pobedu nad komšijama iz Cvajte. Vukovi su bili bolji tim, imali incijativu, stvorili više šansi i slavili...

Ali, gol Gomeza je došao iz prilično diskutabilnog penala. Nije sporno da je Valsvik igrao rukom, ali je sprono da li je to uradio u šesnaestercu i još spornije je što je upravo Gomez neposredno pre toga prvi igrao rukom! 

Kasnije je Gomez u drugom poluvremenu imao sjajnu šansu da duplira prednost, ali je golman Fejzić sjajnom intervencijom spasao goste ubedljivijeg poraza...

Sledi revanš u Braunšvajgu gde će lokalnog rivala dočekati žestok ambijent. Pogotovo zbog načina na koji je večeras došao do pobede. Ipak, Volfzburg ima dobar rezultat pred revanš i prilično veće šanse da i sledeće sezone igra u Bundesligi.

(FOTO: Action images)


tagovi

VolfzburgNemackaMario GomezEvropaBundesliga 2

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara