""
""

Tabela drugoplasiranih: Grci za dva minuta do mesta u baražu, sada visi Škotska

Vreme čitanja: 1min | sub. 07.10.17. | 23:00

Uoči poslednjeg kola strepe i Vels, odnosno Hrvatska

Grčka je napravila veliki korak ka plasmanu u baraž za Mundijal u Rusiji. Heleni su u Nikoziji posle preokreta slavili sa 2:1 u pretposlednjem kolu Grupe H i sada zaista imaju čemu da se nadaju.

Izabrane vesti

Pjeros Sotiru je u 18. minutu doveo Kiprane u vođstvo, ali je Grčka za samo dva minuta napravila veliki preokret koji je, ispostaviće se, značio i veliku pobedu.

Konstantinos Mitroglu je u 24. minutu doneo izjednačenje Grcima, a potom je Aleksandros Ciolis postavio konačan rezultat kojim su Heleni iskoristili kiks Bosne i Hercegovine, preuzeli drugo mesto na tabeli i ušli u društvo za baraž.

Grci doduše ne mogu da pojačaju bodovni saldo jer u poslednjem kolu igraju protiv Gibraltara, a prema pravilima kvalifikacija, u bici za baraž ne računaju se bodovi osvojeni protiv poslednjeplasiranih timova na tabeli.

Istovremeno, sada je Škotska postala reprezentacija koja “visi” za baraž, iako ima isti broj bodova kao Hrvatska i Vels. U poslednjem kolu kvalifikacija Velšani će dočekati Republiku Irsku, dok Škotska gostuje Sloveniji, a Hrvati idu kod Ukrajinaca.

 

(FOTO: Action images)


tagovi

Kostas Mitroglukvalifikacije za Mundijal 2018reprezentativni fudbal

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara