""
""

Grobari su krivi za poraz, s njima se sprdaju i Zvezdini navijači

Vreme čitanja: 2min | pon. 29.02.16. | 09:19

Predsednik Sportskog društva Partizan ogorčen ponašanjem fanova crno-belih

Ni crno-ni belo! To je utisak onih koji vole Partizan posle 150. večitog derbija. Ne može crno-bela javnost da bude zadovoljna rezultatom, ali može činjenicom da je tim pokazao napredak i veliki potencijal.

O greškama sudije Vlade Glođovića se mnogo priča, o tome su uglavnom sve rekli Ivan Tomić i Ivica Iliev. Klub je izdao i zvanično saopštenje, dok predsednik Sportskog društva Partizan Milorad Vučelić prst krivice upire u Glođovića, ali i navijače crno-belih sa južne tribine.
"Partizan nikako nije mogao da dobije derbi, i moram da se ogradim da to nema nikakve veze sa Zvezdom. Nije dosuđen penal, poništen je gol zbog ofsajda, sviran nepostojeći prekršaj iz kojeg je stiglo izjednačenje. Glođović je toliko grešio da to prosto nikako ne može da bude slučajno. Ono što podjednako boli jeste ponašanje naših navijača s južne tribine. Taj prvi utisak je nekako uvek varljiv, svakome od nas je potrebno da pogleda snimak ne bi li se uverio da je u pravu, a sada je sve bilo jasno još na stadionu. Snimak je to kasnije samo potvrdio", počeo je priču Vučelić za 'Večernje novosti'.

Izabrane vesti

Grobari su još pre početka meča skandirali protiv Uprave, ali to nije najviše zasmetalo Vučeliću.
"Najsramnije od svega je transparent kojim se Ivan Ćurković tera iz Srbije. Tako nešto nikada neću moći da shvatim i prihvatim. Nikada niko nije terao nikoga iz Srbije, bez obzira na nacionalnost i veru, pa to svakako ne može ni ta grupa navijača. A da ne pričam o tome što pri rezultatu 1:0 sapliću ekipu skandiranjem protiv Uprave ili prave bakljadu u situaciji kada je ekipa u naletu i kada imamo igrača više", smatra Vučelić.

Na kraju je Vučelić izgovorio rečenicu koja bi mogla da ražesti Grobare.
„Pa sa njima su se sprdali čak i Zvezdini navijači. Prepoznali su tu celu njihovu priču i onda oni skandirali 'Uprava napolje'. Evidentno je da su sve radili po nečijem nalogu. Njima svakako pripadaju zasluge za krajnji rezultat“, dodao je Vučelić.

(Foto MN Press)

Pratite MOZZART i na Zvaničnoj Fejsbuk stranici


tagovi

SuperligaSrbijaFK PartizanMilorad VučelićgrobariEvropaFK Crvena zvezda150.večiti derbi

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara