""
""

Grof Božović briljira: Za prelazni rok imamo 400 evra, možda ćemo kamionom za Kazahstan

Vreme čitanja: 2min | pet. 26.06.15. | 20:53

„Debelo smo zakasnili sa pojačanjima, ali kod nas je lova u magli“, nezadovoljan je trener Zvezde

Spolja gladac, a unutra jadac. Možda su navijači Crvene zvezde euforični posle serije najavljenih pojačanja, ali trener Miodrag Grof Božović nije. Sumirajući utiske posle priprema u Termama Čatež poznati crnogorski stručnjak eksplicitno je rekao da je srpski vicešampion zakasnio sa pojačanjima.

U prepoznatljivom stilu Božović je u razgovoru za Novosti izrazio nezadovoljstvo, svestan da Crvenu zvezdu za sedam dana očekuje vraški težak ispit sa Kairatom.
„Ostajem pri stavu da je najteži rival koga smo mogli da dobijemo. Ekipa ima izvanredan napad, centarfora Žerara Gohua moji je dao 18 golova u njihovom prvenstvu, a koga znam iz Krasnodara. Desno krilo Brazilac Isael je odličan, brz, prodoran, kao i Španac Rijera na drugoj starni, iza špica igra Islam Han, reprezentativac Kazahstana. Klub su u usponu, gazda milijarder koji ulaže mnogo, a mi ne znamo još da li ćemo za Kazahstan avionom ili kamionom. Da li ćemo čarterom ili plivajući. Najbolje bi bilo da odigramo prvu utakmicu pa zajedno sa njima za Kazahstan, imamo vremena“, rekao je Grof Božović u razgovoru za Novosti.

Izabrane vesti

Šlag na tortu: Hugo Vieira vodi napad Crvene zvezde! (VIDEO)

Posle Rendulića, i Idan Vereda Crvena zvezda je na dobrom putu da angažuje Ibanjeza i Hugo Vieiru. Međutim, Božović je rekao kako je ranije očekivao da kompletira kadar.
„Zakasnilo se sa prelaznim rokom, i to debelo. Šta da se radi, ne možete se pojačavati bez para. Mi se pojačavamo, pregovaramo, a trenutno je lova u magli. Mi trenutno pregovaramo sa igračima bez žute banke sa, da parafraziram, 400 evra za prelazni rok! Ko će doći nisam siguran dok ga ne vidim na treningu. Šta je tu je. Samo kažem...“

Pohvalno se izrazio o kvalitetima Izraelca Vereda.

„ Izraelac je dobar igrač, videli smo, a o njemu smo dobili najbolje informacije od ljudi sa kojima je radio i s kojima je igrao. Mislim da može da se brzo uklopi. Što se tiče Parkera, na njega najozbiljnije računam. Po mom mišljenju je odigrao izvanredno poslednju utakmicu, čak sjajno u defanzivi“.

Zvezda je u poslednoj utakmici protiv Karpata demonstrirala efikasnost i vrlo jak presing.
„Ne želimo mi da igramo presing sve vreme, već samo kad izgubimo loptu kako bismo je što pre povratili. To nije lako, treba nam mnogo više vremena da se uspostavi taj automatizam. Tri nedelje je premalo za tako nešto, mada dobar period sa poslednje utakmice liči pomalo na ono što želimo“, jasan je Božović.

 

 


tagovi

Zvezdan TerzićSuperligaSrbijaMiodrag Grof BožovićIdan VeradEvropaFK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara