"Nenad Gavrić"
"Nenad Gavrić"

Grofova Zvezda se zahuktava: Poker golova jači od kiše i Krke (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | sub. 20.06.15. | 20:20

Crveno-beli u dve pripremne utakmice ubeležili 15 golova...

Nenad Gavrić

Fudbaleri Crvene zvezde odigrali su i drugi meč na pripremama u Sloveniji, a posle prave rafalne paljbe koja je viđena protiv Slovenj Gradeca čak 11 golova u mreži slovenačkog niželigaša ekipa Miodraga Božovića rutinski je slomila Krku uprkos kiši i slavila rezultatom 4:0. Bila je to utakmica koja neće previše značiti na taktičkom planu, s obzirom na izostanak nekoliko prvotimaca, ali koja će uliti dodatno samopouzdanje pred ozbiljnije mečeve, koji se očekuju uskoro. 

Izabrane vesti

Baš kao u prvom kontrolnom meču odigranom u Termama Čatež Grofova Zvezda je u dva poluvremena igrala sa dva potpuno različita sastava, s tim što je mladi golman Jovan Vićić zamenio Damira Kahrimana i stao na crtu tek u 77. minutu. Strateg crveno-belih iskoristio je novu šansu da se još bolje upozna sa igračkim kvalitetima svojih učenika, a svoju šansu iskoristili su i oni najmlađi. Među njima i mladi Dušan Živković, koji je tokom prvog poluvremena ostavio prilično dobar utisak, ali i Danijel Avramovski sa golom i nekoliko solidnih prilika. 

Crvena zvezda bila je za klasu ispred današnjeg protivnika, što se na terenu osetilo već od uvodnih minuta. Zbog toga vrlo brzo usledio je i prvi pogodak na meču, koji je upisao Nenad Gavrić u 12. minutu, a do kraja prvog poluvremena beogradski sastav ispustio je još nekoliko dobrih šansi.

Ipak, nova paljba usledila je u drugih 45 minuta. Samo što je lopta krenula sa centra Danijel Avramovski duplirao je prednost posle vrlo lepog prodora, da bi u poslednjih deset minuta Luka Jović i Aleksandar Katai sa bele tačke postavili konačni rezultat. Zvezda je i u drugom delu imala nekoliko solidnih šansi, a ponovo je u prvom planu bio Avramovski.

Krka je najbolju priliku propustila u 52. minutu, kada je Slaven Perić posle nezgodnog udarca sa ivice kaznenog prostora pogodio stativu. 

-------------------------------------------------------

Za Crvenu zvezdu u prvom poluvremenu nastupali su: Kahriman - Cvetković, Pavićević, Rendulić, Anđelković - Ahčin, Risić, Stojanović - Gavrić, Orlandić, Živković.

Za Crvenu zvezdu u drugom poluvremenu nastupali su: Kahriman (od 77. Vićić) – Iličić, Marinković, Mbođ, Đorđević -  Stojković, Avramovski – Katai, Jovović, Parker – Jović.

(FOTO: Star Sport)


tagovi

SuperligaNenad GavrićDaniel AvramovskiFK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara