"Gvardiola"
"Gvardiola"

Gvardiola, imamo problem: Tvoji igrači su samo JEDNOM šutnuli na gol! I to u 39. sekundi...

Vreme čitanja: 2min | uto. 17.02.15. | 23:20

„Ovo je opasan rezultat za Bajern“, upozorava sportski direktor Matijas Zamer

GvardiolaIživljavanje nad Hamburom u subotu, a samo tri dana kasnije bavarska mašina je zaribala. Ne vredi Pepu Gavrdioli dominacija u posedu lopte (65% vremena), džaba i 300 pasova više od Šahtjora, kad se njegov Bajern doslovce ugušio u dodavanju lopte. Bavarci su u Ukrajini uspeli samo jednom da šutnu ka golu protivnika i to u 39. sekundi meča preko desnog beka Rafinje.
Imali smo problema u napadu. Nismo bili u mogućnosti da igramo onako kako smo očekivali. Ostao nam je drugi meč, detalji će odlučivati, ali bi bili sjajno da smo bar jednom pogodili mrežu večeras“, priznaje Mario Gece, koji je šansu dobio tek u završnih 15 minuta.

Inače, Bajern je protiv Šahtjora odigrao prvi put posle 12 godina odigrao evropsku utakmicu bez pogodaka na strani (prethodno 0:0 bilo protiv Seltika 2003) i sad to mora da popravi u revanšu. A kad je takve situaicje imao u prošlosti obično ih je rešavao u svoju korist. Šest puta je prolazi dalje kad je u Minhenu igrao revanš posle 0:0 u prvom meču, pet puta je prošao, a samo ga je zaustavio Liveprul 1981.
„Ovo je opasan rezultat za nas, jer je remi bez golova uvek problem pred drugi meč. Deluje kao da je dobro, a u stvari nije. Bili smo daleko od najboljeg izdanja Bajerna i to moramo da popravimo narednih sedmica“, upozorio je igrače Matijas Zamer, sportski direktor kluba iz Minhena.

Izabrane vesti

Ono što bi Nemce treblo da zabrine više od rezultata jese crveni karton Ćabija Alonsa i činjenica da su u Lavovu napravili čak 20 prekršaja. A primera radi, prtiv Hamburga za vikend, samo tri.

(FOTO: Action images)


tagovi

Pep GvardiolaNemackaMatijas ZamerMario GeceLiga šampionaEvropaBajern Minhen

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara