Hamarbi mora, lak zadatak za Erebro

Vreme čitanja: 2min | pon. 01.10.18. | 14:45

Najnezivesnije moglo bi da bude u Borosu, gde se susreću Elfsborg i Heken

Još tri utakmice ostale su do kraja 24. runde Alsvenskana u kojem AIK sigurnim korakom grabi ka prvoj tituli još od 2009. godine. 

Najlakši posao trebalo bi da ima Hamarbi. Ekipa našeg Nikole Đurđića ispala je iz trke za tron, pošto na četiri prethodna meča ne zna za pobedu, zbog čega je priterana uza zid uoči susreta sa Geteborgom. Trenutno je cilj izlazak na kontinentalnu scenu za koju će se, kako stoje stvari, boriti sa aktuelnim šampionom i najtrofejnijim klubom u Švedskoj Hamarbijem. Ukoliko opravda ulogu favorita i upiše tri boda, Hamarbi će preskočiti Malme i kroz dve nedelje verovatno u direktnom okršaju odlučiti o putniku u kvalifikacije za Ligu Evrope. Da je kec u Stokholmu sasvim izvestan svedoči i loša forma Geteborga, odnosno pet uzastopnih utakmica bez trijumfa.

Izabrane vesti

Jednako lak zadatak imaće i Erebro. Na Berm Arenu stiže otpisani Trelborgs, koji će se samo godinu dana pošto je izborio mesto u elitnom društvu vratiti u drugi rang. Trelborgs ne zna za pobedu još od maja, odnosno na 15 poslednjih mečeva, pa je jasno da nema šta da traži kod Erebra, koji bi današnjom "trojkom" napravio značajan korak ka ozvaničenju opstanka.

Najnezivesnije moglo bi da bude u Borosu, gde se susreću Elfsborg i Heken. Domaćinu je i dalje ugrožen opstanak, gost juri poslednji voz za Evropu i nema sumnje da nas čeka uzbudljiv okršaj. Kada se sretnu Elfsborg i Heken samo je jedno sigurno - golovi. Na šest proteklih ligaških odmeravanja snaga mreže su se tresle čak 26 puta, što je u proseku više od četiri po meču. Heken je na pomenutom uzorku bio uspešniji, te bi vredelo probati sa dvojkom ako vam je kvota na 3+ mala...

Vreme RB Liga Meč Tip Kvota
Pon 19:00 5432 ŠVE 1 Elfsborg - Hacken ug 3+ 1,70
Pon 19:00 5434 ŠVE 1 Hammarby TFF - Goteborg ki 1 1,50
Pon 19:00 5433 ŠVE 1 Orebro - Trelleborg ki 1 1,55
Ukupna kvota3,95

Foto: Shutterstock


tagovi

Švedska 2sportsko klađenje

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara