""
""

Hamiltonovo klatno sreće na Sepangu

Vreme čitanja: 1min | uto. 27.09.16. | 15:04

Aktuelni šampion očekuje da će ga kockarska sreća poslužiti u Maleziji

Sve su se karte izmešale za aktuelnog šampiona najbržeg cirkusa. Luis Hamilton je u krizi, pa zbunjeno konstatuje da će klatno sreće presuditi u timskom dvoboju za ovogodišnju titulu Formule 1.
„Klatno sreće se još uvek ljuljuška, i ne zna se da li će prevagnuti na moju ili na Rozbergovu stranu. Imamo još šest trka, ja ću sigurno učiniti sve što mogu. To jedino mogu da uradim kao sportista“, rekao je Luis Hamilton, svestan da je problem lošeg starta konstantna pretnja Mercedesovim vozačima. On se zato nada da bi dobrom vožnjom u kvalifikacijama mogao da izbori povoljnu poziciju uoči početka trke posle čega sledi neizvestan start. Hamilton misli da će na Sepangu pobedu držati za rogove samo ako ga posluži sreća, odnosno ako ga kvačilo ponovo ne sputa u prvim metrima trke.
 „Sepang je brz kao metak, i to me zaista raduje. To je staza na kojoj obično vozim dobro. Hajde da vidimo kako će to proći“, rekao je Hamilton, a trenutno se čini da su vozači Mercedesa, kao i ceo tim ujedinjeni oko brige koja se odnosi na pozicije koje im kockarski mogu izmaći u slučaju da na startu ne budu imali sreće.

Izabrane vesti

(FOTO: Action Images)


tagovi

Formula 1Luis HamiltonMercedes AMG PetronasVN Malezije

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara