"Neprijatnost za zvezdaše po okončanju susreta u Humskoj "
"Neprijatnost za zvezdaše po okončanju susreta u Humskoj "

HAOS: Trener Zvezde pogođen kamenom u glavu!?

Vreme čitanja: 1min | ned. 18.09.16. | 08:22

Ružna strana derbija...

Neprijatnost za zvezdaše po okončanju susreta u Humskoj Crvena zvezda je poražena prvi put u prvenstvu, a najdeblji kraj u 152. večitom derbiju izvukao je njen pomoćni trener. Saša Petrović, jedan od članova stručnog štaba šampiona Srbije, pretrpeo je veliku neprijatnost, jer je pogođen kamenom u glavu!?

Incident se desio po okončanju utakmice na stadionu Partizana, kad je u pravcu Petrovića, dok je ulazio u tunel koji vodi ka svlačionicama, doleteo kamen sa istočne ili južne tribine. Prema informacijama Sportskog žurnala, tvrdi predmet je rasekao njegovo lice u predelu jagodične kosti.

Izabrane vesti

Saša Petrović između Vojislava Ćalova i Ivice MomčilovićaIsti izvor navodi kako je rođenom Podgoričaninu ekspresno ukazana medicinska pomoć, intervencijom klupskog lekara Crvene zvezde, zbog čega nije bilo potrebe da odlazi u bolnicu. Konstatovano je, istovremeno, da nije reč o težoj povredi.

ProblematičnoInače, ružnu sliku o derbiju upotpunila je i informacija da je pre početka utakmice u napadima nacijača oba tima na pripadnike Ministarstva unutrašnjih poslova povređeno osam policajaca, koji su zbrinuti u Urgentnom centru. Privedena su 44 huligana.

(FOTO: Star sport, MN Press)


tagovi

SuperligaSrbijaSaša PetrovićFK Crvena zvezda152. večiti derbi

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara