"Edison Kavani"
"Edison Kavani"

HAOS U EVROPI: Kavani nagovestio odlazak, klubovi se otimaju za potpis!

Vreme čitanja: 1min | uto. 16.04.13. | 11:35

Popularni El Matador indirektno potvrdio da je vreme da se stavi tačka na priču sa Napolijem, a velikani poput Barselone, Real Madrida, PSŽ, Bajerna, Čelsija, Arsenala i Mančester Sitija pomno prate dalja događanja na San Paolu

 

Edison KavaniDa je samo jedan čovek sposoban da napravi toliki “haos“ u evropskom fudbalu, to nismo mogli ni da pretpostavimo, ali izgleda da je i to moguće... Kako pišu italijanski mediji, Edison Kavani nagovestio je da je spreman da napusti Napoli na kraju sezone i oproba se u nekoj drugoj sredini, što je izazvalo “paniku“ među evropskim velikanima, koji se utrkuju za potpis fenomenalnog Urugvajca.

Izabrane vesti

Interes za 26-godišnjeg centarfora Napolitanaca pokazali su velikani poput Barselone, Real Madrida, Bajerna, Pari Sen Žermena, Čelsija, Arsenala i Mančester Sitija, ali na putu do potpisa stoje dve velike prepreke – Kavanijev ugovor, koji ističe 2017. godine i klauzula od 63 miliona evra!

El Matador je inače poznat kao igrač koji je emotivno jako vezan za Napoli, a u svojoj najnovijoj izjavi još jednom je to istakao, ali je dodao i da je otvoren za pregovore sa drugim klubovima.
“Osećam se sjajno u Napoliju, ali u fudbalu uvek treba uzeti sve stvari u obzir. Mogu samo reći da ću davati sve od sebe za ovaj dres do poslednjeg dana u klubu. Sačekaćemo leto i videti šta će biti“, rekao je Kavani, strelac 29 pogodaka na 36 mečeva.

Sjajni Urugvajac je i ranije isticao gde bi najviše voleo da oproba svoje umeće.
“U Premijer ligi. Zašto da se ne oprobam tamo, ako postoji realna mogućnost“, zaključio je Kavani.

(FOTO: Action Images)


tagovi

ArsenalBajern MinhenČelsiEdison KavaniEvropaItalijaNapoliPari Sen ŽermenReal MadridSerija A

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara