""
""

Hasi menja igrače u svim linijama tima: Jagoš Vuković u startnih 11 protiv Partizana

Vreme čitanja: 1min | uto. 01.08.17. | 10:58

Srpski defanzivac zauzima poziciju iskusnog Romaa, koji se seli u vezni red

Trener Olimpijakosa Bensik Hasi napraviće nekoliko izmena u revanš utakmici trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona protiv Partizana. Ono što je našim, ali i grčkim medijima najinteresantnije, u startnih 11 velikana iz Piureja svoje mesto će zauzeti srpski reprezentativac Jagoš Vuković, koji će na Karaiskakisu (sreda, 20.45) činiti štoperski tandem sa supertalentovanim Panajotisom Recosom.

Izabrane vesti

To znači da će u odnosu na meč iz Humske mesto u timu će promeniti Romao, koji će preći na poziciju zadnjeg veznog, dok će bočne linije odbrane ostati nepromenjene, tamo će biti Figuera i Kutris. U centralnom delu veznog reda ponovo biti Điđa Ofoe, kao i povratnik Kostas Fortnis.

Albanski strateg će napraviti jednu promenu i u napadu, pa će umesto Brazilca Sebe šansu dobiti Marokanac Mehdi Karsela-Gonzales. Marko Marin i snajni Ben će ostati na svojim mestima i u ovoj utakmici.

Pravdu u Pireju deliće španski sudija Havijer Estrada Fernadez. Prvi meč u Humskoj završen je pobedom grčkog velikana od 3:1.

(FOTO: MN press)


tagovi

Besnik HasiEvropaGrčkaJagoš VukovićLiga šampionaOlimpijakosFK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara