Henderson: Dobro je, živi smo

Vreme čitanja: 1min | uto. 19.02.19. | 23:27

Ali i razočarani jer nismo uspeli da postignemo bar jedan gol, poručio kapiten Liverpula

Opšti utisak je da je Liverpul bio bolji od Bajerna u prvom meču osmine finala Lige šampiona. Redsi su više napadali, imali više šansi, više želili pobedu, ali... U Minhen idu bez prednosti.
"Razočarani smo što nismo uspeli da postignemo barem jedan gol. Ali sačuvali smo svoju mrežu, dobro se branili. To je važno protiv ovakvih ekipa. Žalimo za šansama, najviše iz prvog poluvremena", kazao je posle utakmice Džordan Henderson koji je dobio gotovo sve duele sa Hamesom Rodrigezom. Tačnije, potpuno ga je odsekao i ključno umanjio značaj kreativnog dela veznog reda Bavaraca. 

"Nije ovo tako loš rezultat. Dobro smo igrali, zbog toga samo razočarani. Falilo nam je više koncentracije u završnici. Bili smo nespretni. Oni su dobar tim, drže loptu dugo... To ponekad deluje frustrirajuće"

Izabrane vesti

Vaše šanse u Minhenu?
"Još smo živi! Biće teško, ali imamo iskustva u Ligi šampiona. Možemo da odemo tamo i da ih povredimo, da im damo gol. Sve se rešava na njihovom terenu", zaključio je Henderson.  

Brazilac Fabinjo igrao je na poziciji štopera, što nije njegova primarna pozicija. I zato je dobio pohvale od saigrača Endrjua Robertsona.
"Fabinjo je odigrao odlično. On i ja smo radili zajedno na treninzima. Mislim da je uradio odličan posao za nas na ovoj utakmici"

Foto: Reuters

 

 


tagovi

Džordan HendersonFabinjoLiga šampiona

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara