"Hidink"
"Hidink"

Hidink nudi savet Konteu

Vreme čitanja: 1min | pet. 15.04.16. | 16:39

"Biću tu za klub, ko god da pokuca na vrata", kaže Holanđanin

HidinkGus Hidink svoj posao privodi kraju, a od leta na klupi Čelsija gledaćemo Antonija Kontea. Sigurno da će taj potez Romana Abramoviča povući sa sobom dodatne izmene, a Hidink kaže da će biti tu na kraju sezone da dodeli savet svakome ko ga bude tražio, ali i da njegovi igrači osećaju prazninu pred završnicu šampionata.
"Potrebno je da povratimo snagu klubu. Na kraju sezone ćemo napraviti analize. Potrudićemo se da dobijemo novu energiju. Na kraju, ako me neko bude tražio da ga posavetujem ja ću biti na raspolaganju, nije važno ko kuca na vrata", kaže Hidink.

Holanđanin ističe da ima problem sa motivacijom igrača pošto su oni zarobljeni na sredini tabele, ne mogu ni gore niti dole, a trofeja nema na horizontu.
"Posle poraza koje smo doživeli u FA kupu i Ligi šampiona postoji određena doza praznine. Nemamo za šta da se borimo. Nema trofeja na vidiku. Osećate se prazno. Znamo da će biti teška sezona, uspeli smo da budemo daleko od zone ispadanja, ali na kraju, uvek se nadate da su trofeji ispred vas. Sada toga nema. Nema uloga. Do kraja sezone moraju da pokažu šta znaju zbog sebe, zbog obaveze prema klubu", kaže Hidink.

Izabrane vesti

Čelsi je na šest utakmica do kraja na 10. mestu Premijer lige. U subotu Čelsi dočekuje polufinalistu Lige šampiona, Mančester Siti, od 18.30.

(FOTO: Action images)


tagovi

Premijer ligaGus HidinkEvropaEngleskaČelsiAntonio Konte

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara