""
""

Hrvatski selektor: To nisu navijači, to su teroristi!

Vreme čitanja: 1min | pet. 17.06.16. | 23:05

"Siguran sam da se odgovorni za to smeškaju u foteljama. To je nešto što ne koristi našoj zemlji, našim ljudima i igračima koji s ponosom nose dres", rekao je Ante Čačić

Selektor hrvatske fudbalske reprezentacije Ante Čačić osudio je danas huliganske ispade koje su režirali hrvatski navijači na utakmici protiv Češke na EP u Francuskoj.
"To nisu navijači. To su huligani, teroristi i treba ih izbaciti iz sporta", rekao je Čačić, prenosi portal Index.hr.
"Najradije bih pričao o fudbalu. Čestitam igračima na dobrom fudbalu, na zasluženom vodstvu. Malo nas je poremetio taj izlazak Luke i onda se još dogodio taj prekid. Siguran sam da se odgovorni za to smeškaju u foteljama. To je nešto što ne koristi našoj zemlji, našim ljudima i igračima koji s ponosom nose dres", rekao je Čačić.

Izabrane vesti

UEFA je večeras potvrdila da će pokrenuti istragu zbog baklji koje su hrvatski navijači bacili na teren tokom utakmice sa Česima na Evropskom fudbalskom prvenstvu koje se održava u Francuskoj.

 Pobeda huligana: Prekid koji je ubio Hrvatsku! (VIDEO)

Engleski sudija Mark Klatenberg je na kratko zaustavio utakmicu kada su baklje uletele na teren u Sent-Etjenu, prenosi AFP.

Fudbalske reprezentacije Hrvatske i Češke odigrali su večeras nerešeno 2:2 (1:0) u Sent Etjenu u 2. kolu D grupe Evropskog prvenstva u Francuskoj.

Hrvatski navijači su zasuli teren bakljama i topovskim udarima, jedan redar je povređen i preti im nova ozbiljna kazna UEFA.

(FOTO: Action images)


tagovi

reprezentativni fudbaleuro 2016Ante Čačić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara