"Vasovićev humanitarni tiket"
"Vasovićev humanitarni tiket"

Humanitarni tiket u podne: Jugoslav Vasović tipuje za Zvečansku

Vreme čitanja: 3min | pet. 11.11.16. | 11:43

Tim menadžer vaterpolo reprezentacije Srbije pokušava da uz kombinazzije stigne do dobitka

Vasovićev humanitarni tiketU dobrotvornoj akciji kompanije MOZZART  "Humanitarni tiket u podne" dosad je prikupljeno tačno 1.652.336 dinara, na listi dobitnika vodi Momčilo Bajagić Bajaga sa 184.426, drugo mesto pripada Urošu Tripkoviću sa 170.067, treći je sportski novinar Predrag Miljuš sa 126.732, u klubu od preko 100.000 su i  Radomir Antić i Vojin Ćetković… Danas imamo još jednog specijalnog gosta, novopostavljenog tim menadžera vaterpolo reprezentacije Srbije Jugoslava Vasovića koji će pokušati da sačini dobitni tiket, a novac će usmeriti za Centar za zaštitu odojčadi, dece i omladine u Zvečanskoj.

Pa krenimo s tipovanjem. Prvi par je iz kvalifikacija za SP u Rusiji, grupa E, u kojoj se sastaju fenjeraš i lider grupe, Jermenija i Crna Gora. Selekcija koju predvodi selektor Ljubiša Tumbaković, takođe učesnik naše akcije, ima dve pobede i remi. Domaći su postigli samo jedan gol, bez trijumfa su i poslednji su na tabeli. Jermeni imaju četiri poraza iz poslednjih pet utakmica, jedan i sa 5:0. Crnogorci su minimalcem u prijateljskom meču poraženi od Turske. Dosad se dve selekcije nisu sastajale.
"Favorit je Crna Gora, pa igram MOZZART kombinazziju X2&2+", kaže na početku tipovanja za MOZZART Sport Jugoslav Vasović.

Izabrane vesti

Osvajač bronze s reprezentacijom Srbije na OI u Sidneju kao drugi par odabrao je utakmicu F grupe kvalifikacija za SP između Engleske i Škotske. Englezi su vodeći u grupi sa sedam poena, dva trijumfa i remi. Interesantno, postigli su samo tri pogotka. Škoti imaju sva tri znaka i sa četiri boda drže četvrto mesto. Dali su i primili najviše golova u grupi. Mada Engleze još boli poraz sa EP od Islanda nanizali su par pozitivnih rezultata. Škoti su očekivano savladali Maltu, ali i izgubili od Slovačke. Međusobni odnos je 4-1-2. Poslednje dve utakmice dobili su Englezi i bilo je dosta golova.
"Verujem da su Englezi favoriti, makar na papiru. Pokušaću sa kombinazzijom 1X&3+".

Osvajač Evrolige sa ekipom iz Bečeja za treći par na našem humanitarnom listiću odabrao je derbi susret dve vodeće selekcije u grupi A Francuske i Švedske. Obe reprezentacije prikupile su po sedam poena. Imaju i identičnu gol-razliku 5:1. Nakon poraza od Portugala Franzuzi imaju pozitivan niz. Šveđani su poslednju utakmicu izgubili od Belgije. U međusobnim duelima skor je 3:3:1. Jedna od poslednje dve utakmice pripala je domaćim, a druga gostujućim igračima.
"Ponovo ću odigrati MOZZART kombinazziju 1X&0-3 gola".

Vasović - koji je tokom karijere nastupao za Partizan, Zvezdu, Budvu, Bečej, Jadran - za poslednju utakmicu odabrao je meč između Malte i Slovenije. Malta je poslednja u kvalifikacionoj grupi F, jedan dat i devet primljenih golova. Slovenci se dobro drže, treći su sa pet bodova, imaju trijumf i dva remija. Slovenija ima bolji skor u međusobnim okršajima, dve sigurne pobede.
"Odigraću kombinazziju X2&3+", zaključio je humanitarno tipovanje za MOZZART Jugoslav Vasović koji će eventualni dobitak proslediti za Centar za zaštitu odojčadi, dece i omladine u Zvečanskoj.

* Prikazane kvote bile su aktuelen u trenutku kada je učesnik sastavljao tiket, i podložne su promenama

Piše: Đurđe Mečanin


tagovi

bet analizahumanitarni tiketJugoslav Vasovićklađenjemeđunarodni fudbal

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara