""
""

I Filip Mladenović u Seriji A?

Vreme čitanja: 1min | sre. 19.07.17. | 08:43

Levi bek Standarda dobio ozbiljnu ponudu iz Kalabrije

Prelazak u Standard iz Liježa protekle zime nije bio koristan za karijeru Filipa Mladenovića (25). Povremeni reprezentativac Srbije stigao je u eri Aleksandra Jankovića u redove nekadašnjeg šampiona Belgije, a ovog leta, posle dolaska novog trenera Rikarda Sa Pinta, postao je višak.

Izabrane vesti

Već neko vreme Mladenović ne uspeva da se skrasi. Nije mu krenulo ni u Kelnu gde je proveo celu 2016. godinu, mahom na klupi. A nekada je, dok je nastupao za beloruski BATE Borisov, igrao zapaženu ulogu u Ligi šampiona...

Spas za karijeru mladog Čačanina mogao bi da stigne uskoro iz Italije. Naime, dobro obavešteni ekspert za transfere Đanluka Di Marcio objavio je kasno sinoć da je Mladenović ozbiljan kandidat za selidbu u redove Krotonea. Klub iz Kalabrije, koji je spektakularno opstao u Seriji A u poslednjim kolima, ovog leta traži pojačanje pokraj leve aut-linije, a činjenica da je Srbin dostupan na tržištu mogla bi znatno da pomogne u sklapanju dogovora.

Prema tvrdnjama iz Italije, kontakt sa agentima Mladenovića je već uspostavljen, a kako Srbin nema za sada drugih izglednijih ponuda iz inostranstva, vrlo je verovatno da će prihvatiti ovu iz Krotonea i pojačati koloniju naših fudbalera u Seriji A.

Inače, Filipa Mladenovića ugovor sa Standardom iz Liježa veže do leta 2021. godine.

(FOTO: Action Images)


tagovi

Filip MladenovićItalijaKrotoneSerija ATransferi

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara