""
""

Điđi Bekali opet briljira: Nepobedivi smo, Čelsi je prespor i poješćemo Lamparda!

Vreme čitanja: 1min | čet. 07.03.13. | 18:01

Kontroverzni predsednik Steaue preti Plavcima pred večerašnji okršaj i otkriva da nije želeo da ruča sa predsednikom Ajaksa koji nosi cipele od 200 evra

 

Izabrane vesti

Steaua posle senzacionalnog podviga i izbacivanja Ajaksa na penale u šesnaesetini finala Lige Evrope, večeras za rivala ima Čelsi. Prošlosezonski prvak Evrope je definitivno najatraktivnije ime u takmičenju, ali se Rumuni ne plaše Plavaca.

Njihov kontroverzni predsednik Điđi Bekali je poznat po smelim izjavama, a tako je bilo i danas. On je sa nekoliko vrlo zanimljivih rečenica motivisao svoje igrače.
“Čelsi ima dobar tim, ali iskren da budem, prespori su za nas. Stvarno mislim da ćemo ih poraziti, jer smo u ovom trenutku u takvoj formi da smo nepobedivi na našem terenu. Pazite samo kako će naš Aleksandru Ćipčiju pojesti Frenka Lamparda. Leteće preko njega! Taj momak je čudo od igrača. Fudbalski dinamit! Siguran sam da ćemo brzo povesti, a da ćemo onda na kontra napade da im damo još koji gol. Bam-bam-bam i gotovo!”, poručio je samouvereni Bekali.

Ianče, poznat kao jedan od najbogatijih ljudi u Rumuniji, Bekali je poručio i da ga ne zanima susret sa Romanom Abramovičem.
“Da budem iskren, nije me baš briga da se sretnem sa njim. On je uticajan čovek, ali me uopšte ne privlači da gubim vreme sa njim”, rekao je Bekali i podsetio zašto se pred duele sa Ajaksom nije družio sa njihovim predsednikom:
“Predsednik Ajaksa nosi stare i iznošene cieple od 200 evra?! Moje koštaju 4.000 evra. I kako ja da idem na ručak sa tim čovekom?”

(FOTO: Action images)
 


tagovi

Aleksandru ĆipčijuČelsiĐiđi BekaliEngleskaEvropaLiga 1Liga EvropeRoman AbramovičRumunijaSteaua

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara