""
""

Igalo, odbij sad Kineze ako smeš!

Vreme čitanja: 1min | pet. 06.01.17. | 14:15

Nigerijac ponovo meta bogataša sa Dalekog istoka

Dva puta je odoleo opojnom mirisu kineskog novca, hoće li i treći put?

Izabrane vesti

Ima nešto čudno u tom Odionu Igalu. Nigerijac iz Votforda nije fudbaler oko kojeg se otimaju najbolji premijerligaški klubovi, ali je cenjen tamo daleko, gde danas ima najviše love u fudbalu.

Fudbaler Votforda odavno je mogao da obezbedi i svoje unučiće, ali je umesto velikog novca ostao u Engleskoj na Vikaridž Roudu u dresu Stršljenova. Sam je u leto 2015. odbio bogatu ponudu Hebeija uz opasku da ga kineski fudbal ne znaima, a slično je bilo i prošlog leta kada je Votford spustio rampu.

Sven Goran Erikson i Šangaj SIPG ponudili su 40.000.000 evra u julu prošle godine, ali je premijerligaš rekao ne i nagradio Igala novim petogodišnjim ugovorom u avgustu. 

Ipak, ove zime teško da će oboje moći da odole ponudi koju je uputio još jedan klub iz Šangaja, Šenhua koji se interesuje za bivšeg napadača Udinezea i Granade. Ovaj klub predvodi nekadašnji fudbaler Totenhema Gustavo Pojet koji je prema informacijama iz Engleske spremio konkretnu ponudu.

Iz Votforda stižu pozitivni signali da bi klub voleo da ga proda ove zime jer želi da uloži određena sredstva u pojačanja pre svega u sjajnog Skota Hogana, a ukoliko prihvati ponudu Šangaja Igalo bi nastupao u tandemu zajedno sa najskupljim fudbalerom na svetu Karlosom Tevezom.

(FOTO: Action Images)


tagovi

EngleskaEvropaKinameđunarodni fudbalOdion IgaloPremijer ligaŠangaj ŠenhuaTransferivotford

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara