"Detalj iz prošle sezone Evrolige"
"Detalj iz prošle sezone Evrolige"

Igrač Laborala preti: Pobedićemo Zvezdu u Beogradu!

Vreme čitanja: 2min | uto. 16.12.14. | 21:30

"Navijači Zvezde su neverovatni i mislim da ova situacija više odgovara nama", poručio krilni centar kluba iz Vitorije, Kim Tili

Detalj iz prošle sezone Evrolige

Poslednje kolo prve faze Evrolige doneće i konačni odgovor na pitanje u kojoj će grupi košarkaši Crvene zvezde nastaviti elitno takmičenje. Pre početka druge runde, tim Dejana Radonjića čeka još jedan težak ispit i susret sa Laboralom u praznom Pioniru. Što predstavlja direktnu borbu dve ekipe za drugu poziciju na tabeli. 

Izabrane vesti

Specifične uslove, koje će igrači dva tima imati u petak uveče, iz redova Laboral Kuće pokušaće da iskoriste i revanširaju se Zvezdi za tri poraza u poslednjih godinu dana. Krilni centar tima iz Vitorije, Kim Tili, poručio je jasno i glasno - Laboral će pobediti u Beogradu!
"Biće to jedna posebna utakmica za sve nas. Nikada nisam imao priliku da igram meč bez publike, ali u Beograd svakako dolazimo da pobedimo. Navijači Zvezde su neverovatni i mislim da ova situacija više odgovara nama. Naravno, ja uvek preferiram da igram uz prisustvo gledalaca", rekao je Tili za zvanični sajt ENDESA lige.

Iako je Zvezda u prvom meču slavila sa ubedljivih 20 poena prednosti, poraz u duelu s Laboralom bacio bi crveno-bele na treću poziciju, s obzirom da obe ekipe imaju po pet trijumfa i četiri poraza.
"Nemamo razloga da kalkulišemo, jer nemamo preteranih želja po pitanju grupe u kojoj ćemo nastaviti takmičenje. Pobedićemo u Beogradu! Nemamo šta da izgubimo i nastavićemo naporno da radimo i pobedimo", zaključio je Tili.

Susret Crvene zvezde i Laboral Kuće na programu je u petak od 19 časova, a utakmica će biti odigrana bez prisustva publike. Ali, akcija Zvezde će ipak biti sprovedena u delo!

(FOTO: MN Press)


tagovi

FK Crvena zvezdaEvroligaKim TiliLaboral KućaSrbija

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara