""
""

Igrači, sad se pokažite: Telekom Srbija nagrađuje svaki poen na Kupu Radivoja Koraća sa po tri evra

Vreme čitanja: 1min | sre. 17.02.16. | 12:59

Sav novac koji se bude prikupio biće namenjen najmlađim Nišlijama, đacima i štićenicima nekoliko ustanova u gradu na Nišavi

Završni turnir Kupa Radivoja Koraća na programu je od 18. do 21. februara u Nišu, a trofej će po treći put uzastopno pokušati da odbrane košarkaši Crvene zvezde. Pored toga što će nacionalni kup imati veliki takmičarski značaj, ove godine će skup osam najboljih klubova u zemlji imati i humanitarnu crtu. Naime, sponzor Košarkaškog saveza Srbije, kompanija Telekom Srbija, doniraće po tri evra za svaki ubačeni poen u svim utakmicama na turniru.

Izabrane vesti

Sav novac koji se bude prikupio biće namenjen najmlađim Nišlijama, đacima i štićenicima nekoliko ustanova u gradu na Nišavi: Specijalnoj školi „Bubanj“, Ustanovi socijalne zaštite centar „Mara“, domu za decu bez roditeljskog staranja „Duško Radović“ i Specijalnoj školi za osnovno i srednje obrazovanje „14. oktobar“.

Zato, košarkaši Crvene zvezde, Partizana, Mega Leksa, Metalca, Konstantina, Borca, Smedereva i FMP-a, sad se pokažite. Iskreno se nadamo da će svi biti vrlo raspoloženi da ubace što više poena tokom četiri dana turnira. 

(FOTO: MN Press)


tagovi

Telekom SrbijaSrbijaSmederevo 1953FK PartizanMetalac ValjevoMega LeksKup Radivoja KoraćaKK KonstantinKK Borac ČačakJadranska ligaFMPFK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara