"Nebojša Ilić"
"Nebojša Ilić"

Ilić o nemilim scenama: Bilo je verbalnog duela, ali smo se u Podgorici dva dana osećali kao kod kuće

Vreme čitanja: 1min | pon. 26.01.15. | 22:31

„Hvala Budućnosti na gostoprimstvu“, istakao tim menadžer Crvene zvezde posle derbija u Morači

Nebojša IlićTim menadžer Crvene zvezde Nebojša Ilić potvrdio je da je posle utakmice protiv ekipe Budućnosti u Podgorici došlo do manjeg incidenta ispred svlačionice.
„Bilo je malo verbalnog duela i to je to. Zahvaljujemo Budućnosti na gostoprimstvu, u svemu su nam izašli u susret i bili više nego korektni. Dva dana smo osećali kao kod kuće, to je jedina istina“, rekao je Ilić za Blic.

Bek crveno-belih Jaka Blažič ispred svlačionice je uzviknuo „ne damo rekord", posle čega je prišao jedan od članova uprave Budućnosti, opsovao ga i poručio gostima da se što pre sklone.

Izabrane vesti

U odbranu saigrača stao je kapiten Luka Mitrović i smirivao situaciju, a onda su došla još dvojica čelnika Podgoričana i počelo je koškanje sa igračima Zvezde koje se ubrzo smirilo i gosti su ušli u svlačionicu, a domaći čelnici otišli svojim putem.

Crvena zvezda je slavila u Podgorici sa 77:76 u derbi utakmici 19. kola regionalne Jadranske lige i prekinula neugodnu tradiciju u dvorani Morača, gde je prethodni put pobedila još 2004. godine.

Bio je to 19. trijumf crveno-belih zaredom, kojim su obezbedili prvu poziciju pred plej-of.

Izvanredan meč, prepun neizvesnosti i uzbuđenja, protekao je u fer i korektnoj borbi i nije bilo incidenata ni na tribinama ni na parketu, a odlučen je košem Nikole Kalinića pet sekundi pre kraja.

(FOTO: Star sport)


tagovi

Nebojša IlićJadranska ligaFK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara