"Ivica Iliev"
"Ivica Iliev"

Iliev: Ovo je samo probni balon

Vreme čitanja: 2min | uto. 27.12.16. | 10:27

Sportski direktor Partizana o navodnom interesovanju Borusije iz Dortmunda za napadača Petrova

Ivica IlievSava Petrov u Borusiji iz Dortmunda! Lepa vest, za igrača i za Partizan, ali po svemu sudeći ne i tačna. Makar tako kaže sportski direktor crno-belih, Ivica Iliev, uveravajući da nemački klub niti je slao ponudu za talentovanog napadača niti bilo kakvi pregovori sa klubom sa Vestfalena postoje.

U izjavi za Večernje novosti, mladi funkcioner je rekao da je špic rođen 1998. godine, koji je letos potpisao profesionalni ugovor sa Parnim valjkom, na oku platežno moćnih klubova, ali nije mogao da precizira da je jedan od njih Borusija.
„Ne znam za tu priču oko Dortmunda, direktnih kontakata sa klubom nije bilo. Već neko vreme struji najava o interesovanju za tog momka, ali ajde da pustimo sve to dok se ne pojavi neko konkretno. Ovo bi moglo da bude i nešto kao probni balon“, predočio je Iliev.

Izabrane vesti

Sava Petrov u dresu omladinske reprezentacijeU Humskoj 1 ne žele da pričaju na temu „šta bi bilo kad bi bilo“, odnosno da li bi Sava Petrov, inače omladinski reprezentativac Srbije, dobio dozvoli da se otisne preko granice.
„Neozbiljno bi bilo da u ovom trenutku kada ponude nema pričamo šta bi bilo i kako bismo reagovali. Ukoliko se tako nešto dogodi sigurno ćemo morati dobro da razmislimo, odredimo prioritete. U svakom slučaju nijedan potez ne povlačimo neplanski, pa će tako biti i kada je Petrov u pitanju“.

Partizan je ove zime već doveo napadača Leandra Tabambu, uskoro bi trebalo i štopera (prva opcija je Nikola Vujadinović), klub je zasad napustio samo Gregor Balažic (istekao mu ugovor) dok se privode kraju detalji oko najavljenog transfera Alena Stevanovića u Antaliju.
Nemamo još ništa za Alena. Postoje kontakti, međutim, ne može se reći da je bliži odlasku u Tursku nego što je to bio slučaj pre nekoliko dana“, dodao je Ivica Iliev.

(FOTO: Star sport)


tagovi

Ivica IlievFK PartizanSava PetrovSrbijaSuperliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara