Ima li još snage u Riveru?

Vreme čitanja: 2min | sub. 22.12.18. | 09:36

Činjenica da je River primio dva gola od Al Aina, ali i da Kašima igra prilično otvoreno upućuje da je možda najbolja odluka pozabaviti se golovima na ovom meču

Epsko finale Kopa Libertadores protiv gradskog rivala Boke Juniors, odigrano iz više pokušaja i završeno revanšom čak u Madridu, očigledno je potpuno ispraznilo fudbalere River Plejta. Šampioni Južne Amerike doživeli su poraz od autsajdera Al Aina posle izvođenja penala, i u subotu će, umesto u očekivanom finalu s Realom, morati da se bore za 3. mesto s japanskom Kašimom.

River ima kvalitetniji igrački kadar od Kašime, to nije sporno, ali ta razlika je bila drastično veća u meču s Al Ainom, pa su Argentinci ispali u polufinalu. Zato vam ne savetujemo da tipujete na River jer je pitanje u kakvom je stanju ekipa iz Buenos Ajresa, a i njihovi navijači sigurno nemaju nikakva očekivanja od ovog takmičenja u Emiratima, s obzirom na to da su osvajanjem Kopa Libertadores „dotakli nebo“.
"Žalimo zbog toga što nismo u finalu, ali poraz od Al Aina za nas nije smak sveta. Ovo nije bila najvažnija stvar za nas, jer je jasno da smo emotivno ispražnjeni i da nismo potpuno koncentrisani na borbu. Samo želimo da se vratimo kući i radujemo se sa našim navijačima. Rekao sam mojim igračima da uživaju na terenu, bez ikakvog pritiska", istakao je Marselo Galjardo, trener Rivera.

Izabrane vesti

Činjenica da je River primio dva gola od Al Aina, ali i da Kašima igra prilično otvoreno upućuje da je možda najbolja odluka pozabaviti se golovima na ovom meču. Očekujemo da će ih biti najmanje tri, a ko bi da pojuri nešto veće kvote, možda nije loše probati s pobedom Kašime koja odlično plaća.
"Gledao sam mnogo utakmica River Plejta, i iznenadio sam se porazom u polufinalu od Al Aina. Međutim, to pokazuje da su sve ekipe na turniru veoma opasne. Nama znači borba za treću poziciju i spremni smo da se borimo. Naš akcenat je na defanzivi. Ne želimo da dozvolimo Riveru da nas uopšte ugrozi", rekao je Go Aiva, trener Kašime.

Vreme RB Liga Meč Tip Kvota
Sub 14:30 6414 KSP Kashima A. - River Plate tgg gg 1,62
Ukupna kvota1,62

SVETSKO KLUPSKO PRVENSTVO

ZA TREĆE MESTO

Subota

14.30: (4,00) Kašima (3,60) River Plejt (1,90)

FINALE

17.30: (1,20) Real Madrid (7,25) Al Ain (12,00)

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama

POSLEDNJIH PET

KAŠIMA ANTLERS
VEGALTA SENDAJ     (G), PRVENSTVO     3:0 
SAGAN TOSU    (D), PRVENSTVO        0:0 
URAVA REDS    (D), KUP CARA  0:1
GVADALAHARA        (N), FIFA KLUPSKO SP        3:2 
REAL MADRID  (N), FIFA KLUPSKO SP        1:3

RIVER PLEJT
BOKA JUNIORS (G), KOPA LIBERTADORES          2:2 
HIMNASIJA LA PLATA        (D), KUP ARGENTINE          2:2 – PEN. 4:5
HIMNASIJA LA PLATA        (D), PRVENSTVO        3:1
BOKA JUNIORS (N), KOPA LIBERTADORES          1:1 – PROD. 3:1
AL AIN      (G), FIFA KLUPSKO SP        2:2 – PEN. 4:5

MEĐUSOBNI SKOR

Nikad nisu igrali

Foto: Reuters


tagovi

River PlejtKašimaKašima AntlersFIFA Klupsko svetsko prvenstvo

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara