"ALAN"
"ALAN"

Inter kupuje u Udinama, 15.000.000 evra za neumornog Alana

Vreme čitanja: 1min | čet. 26.03.15. | 13:41

Udineze bi mogao da ostane bez nosioca igre, ali bi dobro zaradio od prodaje Brazilca...

ALANInter nastavlja da gradi relativno mlad tim za koji se u upravi Nerazura nadaju da će uspeti da vrati klub u sam vrh italijanskog i evropskog fudbala. Najnovije ime koje se povezuje sa timom Roberta Mančinija jeste Alan. Vezista Udinezea koji je glavni šraf Zebreti u poslednje tri sezone i trenutno šesti najbolje ocenjeni igrač sredine terena po sajtu WhoScored.com specijalizovanom za naprednu statistiku.

Inter bi tako na sredini terena imao četvorku Alan-Brozović-Kovačić-Šaćiri, gde sva četvorica važe za ozbiljne talente a niko od njih još nije napunio ni 24 godine. Naravno neko od iskusnijih bi u tom slučaju morao da napusti klub, a na platnom spisku trostrukog šampiona Evrope su od veznjaka još Medel, Ernanes, Guarin, Kuzmanović i Obi.

Izabrane vesti

Transfer Žeremija Tulalana u Inter je praktično dogovoren, a uz eventualni dolazak Jaja Turea, nije baš najjasnije ko bi od pomenutih morao van kluba. Možda se na Meaci spremaju za odlazak nezadovoljnog Kovačića na leto. Nema kluba u Evropi koji supertalentovanog Hrvata ne bi voleo da vidi u svojim redovima. Videćemo šta nosi letnji prelazni rok koji je na Apeninima uvek više nego zanimljiv.

(FOTO: Action Images)


tagovi

UdinezeSerija AItalijaInterEvropaAlan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara