""
""

Interov X faktor za Skudeto - da li je to Mančini konačno odabrao? (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | ned. 15.11.15. | 17:46

Ispostavilo se da je Pirlo nemoguća misija, sada je tu mlađa i jeftinija varijanta...

Novogodišnja želja Roberta Mančinija bio je Andrea Pirlo, no kako od Mocartovog povratka u Milano neće biti ništa, Inter mora da se okrene nekim novim metama

Izabrane vesti

Mediji na Apeninima motivisani izjavom stratega Nerazura o kvalitetima veziste Bešiktaša Oguzana Ozjakupa danas pišu kako bi baš 23-godišnji turski reprezentativac mogao da bude dobro rešenje, te da bi njegovim dolaskom klub sa Đuzepe Meace dobio na kreativnosti, a to je ono što Interu ponajviše nedostaje ove sezone.

Kada su ga upitali o najboljem fudbaleru Bešiktaša Mančini je rekao "da ga dobro poznaje i da se radi o dobrom igraču", što je, razume se, podgrejalo spekulacije. 

Oguzan Ozjakup je rođen u Holandiji, karijeru je započeo u mlađim kategorijama AZ Alkmara i njegov "veliki kvalitet" je to što ima pasoš Evropske unije, što znači da ne bi zauzima mesto stranca, a to je u januarskom prelaznom roku, kada su sve ekipe uglavnom ispunjene igračima van EU i te kako bitno.

Turčin je posle Alkmara zaigrao za mladi tim Arsenala, ali iako je Londonu proveo skoro četiri godine, šansu u prvom timu nije dobio. Venger ga je 2012. za 500.000 evra prodao Bešiktašu, gde je konačno zaigrao na seniorskom nivou. Na 114 utakmica za Orlove Ozjakup je postigao ukupno 15 pogodaka i zabeležio 30 asistencija. U dresu reprezentacije pojavio se 14 puta i postigao jedan gol.

Tržišta cena Oguzana Ozjakupa iznosi oko 6.000.000 evra, a italijanski mediji tvrde da bi Inter mogao da ponudi Bešiktašu između sedam i osam miliona na ime obeštećenja...

(foto: Action Images)


tagovi

TurskaSuper ligSerija ARoberto ManćiniOguzan OzjakupItalijaInterEvropaBesiktas

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara