""
""

Iz Niša u Čukarički za 50.000 evra!

Vreme čitanja: 2min | sre. 06.07.16. | 11:30

„Odlazak Marka Tomića je treći ovoga leta, ako budemo igrali u Evropi, transferi će biti još veći“, rekao je Radan Ilić, predsednik Radničkog iz Niša

Defanzivac Radničkog iz Niša, Marko Tomić, otišao je put Čukaričkog posle dogovora dva kluba za sumu od 50.000 evra. Ovu ponudu klub sa Nišave prosto nije mogao da odbije, pa su predsednici klubova, Radan Ilić i Dragan Obradović zvanično verifikovali sporazum. Podsećanja radi, Tomićev ugovor s Radničkim važio je do 2018. godine, ali su se čelnici ekipe odlučili na transfer svesni da su dobri transferi neophodni za normalno funkcionisanje ekipe.

Izabrane vesti

Stasiti odbranbeni fudbaler, nije ni časa čekao, već je napustio Kopaonik gde se prvotimci Radničkog nalaze na pripremama.
„Zadovoljan sam ovim transferom. Tomić je dosta dao klubu, izašli smo mu u susret, a sa druge strane mi ćemo ovim novcem rešiti dosta toga. Jednostavno moraćemo da se naviknemo da živimo od transfera, jer grad neće doveka moći da nas finansira. Očekujem da uskoro rešimo pitanje i Mirkićevog odlaska. To bi bio treći transfer ovoga leta, čime bismo pokazali da smo klub sposoban da valorizuje svoj kvalitet i uloženu stručnost u radu. Ako budemo igrali u Evropi, siguran sam da će i transferi biti mnogo veći“, rekao je za zvanični sajt Radničkog predsednik kluba Radan Ilić.

Marko Tomić je povodom svog odlaska za Beograd bio podeljenih osećanja, ali svestan da na taj put polazi uz velike nade nove sredine u koju tek treba da se uklopi.
„Prvo bih želeo da zahvalim svima u Radničkom, saigračima, trenerima, upravi i navijačima... Zna se da sam kao klinac došao u Radnički, a posle igrao i unekim manjim klubovima, da bih se od leta 2014. definitivno vezao za ovaj klub. Evo, posle dve godine na Čairu odlazim u Čukarički željan nekih novih dokazivanja i nadam se da ću se i u novom klubu izboriti za status kakav sam imao u Radničkom“, rekao je za klupski sajt Marko Tomić.

(FOTO: Starsport)


tagovi

SuperligaRadnički NišRadan IlićMarko TomićDragan ObradovićČukarički

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara