"Gradski stadion u Subotici"
"Gradski stadion u Subotici"

Iz Subotice s ljubavlju: Spartak poslao 12.000 flašica vode u Šabac

Vreme čitanja: 1min | ned. 18.05.14. | 15:29

Fudbaleri subotičkog superligaša doprineli spašavanju ugroženih. Igrači Čukaričkog dižu nasipe

Gradski stadion u SuboticiSveobuhvatna akcija pomoći najugroženijima u katastrofi koja je zadesila Srbiju dobila je novi čin u Subotici pošto su se prvotimci Spartaka samoinicijativno odrekli vode koju koriste za utakmice i treninge, preko sponzora obezbedili transfer i žiteljima šabačke opštine poslali više od 12.000 bočica vode.
"Kada smo videli kakva je katastrofa zadesila stanovništvo naše zemlje rešili smo da se organizujemo i uputimo pomoć. U četvrtak u večernjim satima smo sa upravom kluba dogovorili da pošaljemo 12 paleta flaširane vode koja je deficitarna u ugroženim područjima, a koja nama inače služi za treninge i utakmice. Cela akcija je organizovana u petak u prepodnevnim satima . Iskreno se nadam da smo donekle uspeli da damo doprinos u borbi sa stihijom koja je zadesila našu zemlju. Za kraj želim da kažem da smo mi u Spartaku uvek, shodno našim mogućnostima, pomagali ugroženom stanovništvu, a to ćemo i ubuduće sigurno raditi", rekao je kapiten Spartaka Vladimir Torbica.

U pomoć je priskočio i Čukarički, pa je napadač kluba sa Banovog Brda Nikola Stojiljković na Fejsbuku okačio fotografiju prvotimaca sa lopatama u rukama i porukom: "Tako to radi Čuka!"

Izabrane vesti

(FOTO: Star Sport, Facebook/Nikola Stojiljković)


tagovi

Vladimir TorbicaSuperligaSrbijaPoplave

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara