""
""

Iživljavanje! Olimpijakos primio samo 44 poena protiv Arkadikosa, odlična partija Lodžeskog

Vreme čitanja: 1min | pon. 26.10.15. | 19:31

Crveno-beli su apsolutno dominirali na ovoj utakmici, Arkadikosu je pretila čak i veća katastrofa, a u prvom poluvremenu ekipa iz Tripolija postigla je samo 15 poena

Košarkaši Olimpijakosa posle dva poraza, od Panatinaikosa u prvenstvu i Laboral Kuće u Evroligi, rešili su da pokažu drugačije lice, a nesreću da plati ceh imala je ekipa Arkadikosa iz Tripolija.

Izabrane vesti

Domaćin je u utakmici trećeg kola šampionata Grčke slavio sa 89:44 (21:11, 29:4, 21:18, 18:11) u hali Mira i prijateljstva u Pireju. To je crveno-belima biča druga pobeda u prvenstvu.

Crveno-beli su apsolutno dominirali na ovoj utakmici, Arkadikosu je pretila čak i veća katastrofa, a u prvom poluvremenu ekipa iz Tripolija postigla je samo 15 poena.

U nastavku utakmice, međutim, aktuelni prvak Grčke malo je “povukao ručnu“, pa su gosti na kraju uspeli koliko-toliko da sačuvaju obraz.

Ekipu Olimpijakosa predvodio je izuzetno raspoloženi Met Lodžeski sa 20 poena, četiri skoka i dve asistencije. Dimitrios Agravanis postigao je tri poena manje, a Di Džej Stroberi utakmicu je završio sa 13 poena. Nikole Milutinova večeras nije bilo u sastavu pirejskog kluba.

Focis Lambropulos je sa 15 poena i sedam skokova bio najbolji igrač gostujuće ekipe, ujedno i jedini sa dvocifrenim košgeterskim učinkom.

Pratite MOZZART i na Vajberu

(FOTO: Youtube printscreen)

 


tagovi

OlimpijakosNikola MilutinovMet LodžeskiGrčkaEvropaEvroliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara