Vlado Jagodić
Vlado Jagodić

Javor smenio trenera

Vreme čitanja: 1min | uto. 08.05.18. | 09:29

Ekipu će do kraja sezone voditi dosadašnji pomoćni trener Milovan Milović

Dve pobede u Ivanjici i samo jedan bod iz tri meča na strani u plej-autu. Bačka je samo bod iza Javora. Na stadionu kraj Moravice su zabrinuti. Pa je uprava kluba odlučila da sporazumno raskine saradnju sa dosadašnjim šefom struke Vladom Jagodićem.

Podsetimo, Jagodić je trenersku funkciju u Javoru preuzeo prošlog septembra nasledivši Srđana Vasiljevića u trenutku kada je klub bio poslednji na superligaškoj tabeli. Međutim, debakl protiv Bačke u prošlom kolu (0:4) nije mogao da se ignoriše.
Nakon Bačke Palanke mi smo obavili konsultacije i napravili analizu pa smo zajedno došli do zaključka da je u ovom trenutku najbolje rešenje da se sporazumno rastanemo. Na jedan civilizovan način samo dogovorili saradnju, danas se tako i razilazimo. Ono što me po malo muči je što Javor Matis do sada nije obezbedio siguran ostanak, a zbog toga sam došao, u svakom slučaju verujem da će klub do kraja ostvariti cilj“, rekao je Jagodić za sajt Javora.

Izabrane vesti

Ekipu će u finišu sezone predvoditi dosadašnji Jagodićev pomoćnik Milovan Milović. Mačva u Šapcu, pa Rad na stadionu kraj Moravice. Dani odluke za Ivanjičane.

(FOTO: Star Sport)


tagovi

Vlado Jagodić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara