""
""

Jestrović: Mitroviću se mnogo sviđa Italija, Milan se interesuje, sledeća nedelja će biti zanimljiva...

Vreme čitanja: 2min | pet. 21.03.14. | 10:44

Menadžer našeg reprezentativca iz Anderlehta ne krije da postoji veliki interes evropskih klubova za Mitrogola

Kako stvari stoje, Aleksandar Mitrović bi mogao da bude jedna od zvezda prelaznog roka u Evropi i da već posle godinu dana napusti Anderleht i Belgiju. Popularni Mitrogol je na listi želja mnogih većih klubova, a za 19-godišnjeg srpskog napadača se interesuje i slavni Milan. To je u izjavi za italijanske medije potvrdio i Mitrovićev menadžer Nenad Jestrović koji je letos posredovao transferu iz Partizana u Anderleht.
„Milan, Porto i Sevilja se intereseju za mog klijenta. Ne mogu da negiram da je veliki interes evropskih klubova za njega, iako do sada nije stigla konkretna ponuda. Zanimljivo je da je Porto i prošlog leta želeo Mitrovića, postojala je realna mogućnost za transfer, ali kada smo dali reč Anderlehtu, onda je je sve bilo gotovo. Sada se interesuju i italijanski klubovi. Milan? Sačekajmo malo. Sledeće nedelje putujem u Italiju i prema mojim saznanjima, moglo bi da se desi nešto interesantno. Mitrović ima ugovor sa Anderlehtom i ako klub odluči da ga proda, to će biti samo u slučaju ako stigne neka velika ponuda. Serija A je jedan od najjačih šampionata, a Mitroviću se Italija mnogo sviđa“, rekao je Jestrović za medije na Apeninima.

Izabrane vesti

Mitrovića trenutno smatraju jednim od najtalentovanijih napadača sveta, a Jestrović je nedavno rekao da je cilj da Srbin postane najskuplji transfer u istoriji belgijskog fudbala. Rekord trenutno drži Maruan Felaini koji je iz Standarda prešao u Everton za sumu od 18.000.000 evra, tako da će Milan i ostali zainteresovani morati da spreme oko 20.000.000 evropskih novčanica ukoliko žele da se dokopaju „belog Balotelija“ kako su italijanski mediji krstili našu „devetku“. 

(FOTO: Action images)


tagovi

Serija AŽupiler Pro ligaNenad JestrovićMilanItalijaEvropaBelgijaAnderlehtAleksandar Mitrović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara