"Pravac Bundesliga: Mitrović"
"Pravac Bundesliga: Mitrović"

Jestrović za MOZZART Sport: Mitrović blizu Nemačke, Šaponjić ga menja u Anderlehtu

Vreme čitanja: 1min | pon. 18.05.15. | 15:10

"U petak će sve biti jasnije", rekao je menadžer srpskog reprezentativca

Pravac Bundesliga: MitrovićU Anderlehtu su se nadali da će osvojiti titulu i obezbediti direktan plasman u Ligu šampiona, a to je bila karta na koju su išli da zadrže Aleksandra Mitrovića. Nada generalnog menadžera kluba iz Brisela Hermana van Holsbeka raspršila se poput mehura od sapunice posle remija sa Standardom (1:1). Praktično su izgubili bitku za titulu i sada moraju da se koncentrišu da u preostala dva kola do kraja ne izgube i drugo mesto koje donosi kvalifikacije za evropsku elitu. Van Holsbek je svestan da sada ima manje šansi da zadrži srpskog reprezentativca, koji je jednom nogom već u drugom klubu.

Iako je nedavno procurela informacija da je Njukasl završio posao sa Anderlehtom vezano za transfer Mitrovića, navodno se spominjala suma oko 20.000.000 evra, menadžer Nenad Jestrović kaže da nije ništa gotovo i da je njegov štićenik sve dalje od Ostrva.
„Postoji veliko interesovanje za Mitrovića. Za nekoliko dana sve će biti poznato, a blizu je da nastavi karijeru u Bundesligi. U petak putujem u Nemačku i tada će biti sve jasnije“, rekao je Jestrović za MOZZART Sport, koji će u četvrtak gledati Gent i Standard.

Izabrane vesti

Jestrović je otkrio da završava još jedan transfer igrača Partizana u Anderleht. 
„Šaponjić dolazi u Anderleht umesto Mitrovića. Transfer je skoro završen. Ostalo je samo da se preciziraju neke stavke u klauzulama. Radi se o pravom momku, koji ima sve predispozicije da nasledi Mitrovića“, poručio je Jestrović.

(FOTO: Action images) 


tagovi

Župiler Pro ligaFK PartizanNenad Jestrovićletnji prelazni rok 2015Ivan ŠaponjićEvropaBelgijaAnderlehtAleksandar Mitrović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara