"Radost igrača Lokomotive"
"Radost igrača Lokomotive"

Jonov i Džudžak usporili Lokomotivu, Samedov i N’Doje dodali ugalj za preokret (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | ned. 02.11.14. | 13:27

Dinamo ostao bez struje u drugom poluvremenu, kada je domaći tim postigao sva četiri gola

Radost igrača LokomotiveU moskovskom derbiju u ruskoj Premijer ligi Lokomotiva je posle preokreta u drugom poluvremenu pobedila Dinamo rezultatom 4:2.

Pokazalo se da je Dinamo još van forme, pošto je ovo treći uzastopni meč u kome nije došao do pobede (dva poraza, jedan remi). Sa druge strane, Lokomotiva već četiri kola ne zna za poraz (tri pobede). 

Izabrane vesti

Iako je sve počelo loše po domaći tim. Posle greške Nemanje Pejčinovića, Aleksej Jonov je postigao gol u situaciji jedan na jedan sa golmanom. Pred kraj prvog poluvremena Mbarak Busufa je imao veliku priliku da sa penala donese izjednačenje svom timu, ali mu nije pošlo za rukom.

Dinamo je bolje otvorio i drugi deo igre. Balaš Džudžak je u 50. minutu pogodio sa nekoliko metara iz poluvoleja za veliku prednost od 2:0 za gostujući tim. No, tada je na scenu nastupio prvo Dome N'Doje, koji je samo osam minuta kasnije smanjio na 2:1, lepim pogotkom glavom, da bi svega dva minuta potom došlo do izjednačenja. Strelac je bio Aleksandar Samedov

Moskovljani su od tog trenutka totalno ispustili konce igre, a to je iskoristio Alan Kasajev, koji je u 66. minutu potpuno preokrenuo rezultat.  

Nastavila je Lokomotiva da grabi ka pobedi, a usput je promašila i dve dobre šanse. Prvo je iz slobodnjaka šutirao Jan Đurica i posle odbitka N'Doje, ali je u oba navrata fantastično reagovao Vladimir Gabulov. Posle toga pogođena je i prečka, da bi u 85. minutu  Roman Pavljučenko postigao najlepši gol na utakmici. Sevnuo je volej, nemoćan je bio golman gostiju.


Domaća ekipa je sada stigla goste po broju bodova (šesto mesto), ali je Dinamo i dalje jedno mesto ispred, zbog bolje gol razlike. 

Premijer liga, 12. kolo:

Petak:
Rostov - Ural 1:0 (1:0)
/Poloz 3/

Subota:
CSKA Moskva - Zenit Sankt Peterburg 0:1 (0:1)
/Garsija 7/

Nedelja:
Lokomotiva - Dinamo Moskva 4:2 (0:1)
/N'Doje 58, Samedov 60, Kasaev 67, Pavljučenko 85 - Jonov 37, Džudžak 51/

14.30 Saransk - Krasnodar
17.00 Kubanj - Spartak Moskva

Ponedeljak:
12.00 Torpedo Moskva - Arsenal Tula
14.30 Rubin Kazanj - Amkar
17.00 Terek Grozni - Ufa

(FOTO: Action images)


tagovi

Aleksandar SamedovAleksej JonovBalaž DžudžakDame N'DojeDinamo MoskvaEvropaLokomotiva MoskvaPremijer ligaRusija

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara