""
""

Još jedan povremeni srpski reprezentativac prešao u Tursku!

Vreme čitanja: 2min | pet. 08.09.17. | 09:26

Danas se završava fudbalska pijaca u Turskoj

Večeras u 23.00 časa se završava prelazni rok u Turskoj, a tamošnji klubovi u finišu pijace jure pojačanja na sve strane. Neka zvučna imena su prethodnih dana stgla u Turskoj, a tamo će karijeru nastaviti i još jedan povremeni srpski repreentativac - Miloš Kosanović.

Izabrane vesti

Posle Nikole Stojiljkovića koji je stigao u Kajzeri, i Kosanović je odlučio da se preseli u Tursku iz belgijskog Standarda. On je ovog leta bio na meti Selte i Olimpijakosa, ali su se Grci u poslednji čas odlučili za Jagoša Vukovića. Kosanović je ostao u Standardu, ali je potom stigla ponuda novog turskog prvoligaša Gectepea koju nije mogao da odbije.

Koasanović je povremeno bio na spiskovima selektora Muslina, a verovatno bi bio i redovniji član tabora Orlova da nije bilo teške povrede kolena. Na početku ove sezone je izgubio mesto standardnog prvotimca kod Rikarda Sa Pinta posle eksplozije mladog Konstantinosa Laifisa. Zainetersovan je bio i AEK iz Atine, ali se Kosanović nije dogovorio sa Grcima i Turska je ostala kao poslednja šansa.

Gectepe je ove sezone ušao u tursku Superligu i posle tri kola ima četiri boda. Procenili su da im je potreban kvalitetan komandant odbrane pored neubedljivih mena u defanzivnoj liniji i odlučili su se za Kosanovića.

Srbin je juče stigao u Tursku na lekarske preglede i danas bi trebalo da zaključi ugovor o jednogodišnjoj pozajmici. Finansijski detalji nisu poznati.

Od poznatih fudbalskih imena, za Gectepe nastupaju iskusni Sabri Sarioglu, Joan Gufran i alžirski napadač Nabil Gilas.   

(FOTO: Star sport)


tagovi

TurskaSuper ligStandard LiježŽupiler Pro ligaMiloš KosanovićBelgija

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara