Junak 101. večitog derbija i kum Vladana Milojevića vodi Mačvu

Vreme čitanja: 1min | uto. 23.10.18. | 08:31

Danas promocija, za vikend protiv Crvene zvezde

Dileme više nema: Darko Tešović će vrlo brzo, u toku dana, i zvanično postati novi trener šabačke Mačve. Nekadašnji vezista Partizana i aktuelni šef stručnog štaba Radničkog iz Kragujevca, već je spakovao kofere i obavestio čelnike kluba iz srca Šumadije da potraže novog stručnjaka.

Tešović u Mačvu dolazi kao naslednik Dragana Aničića koji je prethodne sedmice preuzeo Voždovac. Mlad po godinama Darko Tešović ima već solidno trenersko iskustvo. Trenirao je omladince Partizana, potom je asistirao Vladanu Milojeviću na klupi grčkog Panioniosa.

Izabrane vesti

Zanimljivo je da su Tešović i Vladan Milojevića venčani kumovi, a sudbina je odredila da ukrste koplja već za vikend kada srpski šampion gostuje u gradu na Savi.

Tešović je kao igrač najveći trag ostavio u Partizanu. Grobarima je ostao u sećanju kao strelac pobedonosnog gola za crno-bele u 101.večitom derbiju, odigranom u septembru 1995.godine. Tada je klub iz Humske srušio zlokobnu tradiciju i prvi put posle 18 godina, zahvaljujući Tešoviću, pobedio na stadionu večitog rivala.

Mačva je trenutno devetoplasiran tim Superlige sa 13 osvojenih bodova.

(Foto MN Press)


tagovi

Darko TešovićVladan Milojević

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara