Juve će ove sezone imati tim i u trećoj ligi

Vreme čitanja: 1min | pet. 03.08.18. | 20:53

Po prvi put u istoriji...

Juventus je postao prvi tim u istoriji italijanskog fudbala koji će imati svoju B ekipu u trećoj ligi. Ovu informaciju večeras je potvrdio tamošnji Fudbalski savez, istakavši da ni Prato ni Komo nisu dobili licence za Seriju C, zbog čega se otvorilo mesto za Staru damu. 
"Pomenuti klubovi nisu ispunili sve potrebne zahteve, pa su njihovi zahtevi za učešće u narednoj sezoni odbijeni", stoji u saopštenju FS Italije.

Uz Juventus B, u Seriju C danas su uvršteni Kaveze i Imoleze. Podsetimo, FS Italije ranije je odbacio mogućnost da Bari Čezenea i Avelino, doskorašnji drugoligaši, nastupe u toj ligi, pa će oni morati u četvrti, amaterski rang takmičenja.     

Izabrane vesti

Ovakav razvoj događaja mogao bi da bude od izuzetnog značaja za Staru damu, pošto će sada imati priliku da mlade igrače i one koji nisu u prvom planu kod trenera Maksa Alegrija prosledi u Seriju C, gde će svakako bolje kaliti nego u Primaveri. Ovo svakako nije loša informacija ni za kladioce, s obzirom da će Juve sasvim sigurno moći da napravi vrlo kvalitetan tim u trećem rangu i bude jedna od sigurica tokom sezone...  


tagovi

Serija CSerija A

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara