Kad je frka, tu je Vejn Runi (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | ned. 07.10.18. | 21:11

Dva gola engleskog napadača za mnogo važnu pobedu tima iz prestonice

Navikao je Vejn Runi da igra pod pritiskom tokom cele karijere, tako da mu je ovaj u Americi kao dečja igra…

Golovima engleskog napadača Di-Si Junajted iz Vašingtona je savladao Čikago našeg Veljka Paunovića sa 2:1 i zadržao nade o plasmanu u plej-of američke MLS lige. Vašington sada ima dva boda manje od Montreala koji se u Istočnoj konferenciji nalazi na šestoj poziciji, poslednjoj koja garantuje plasman u doigravanje. Međutim, Vašington ima do kraja još četiri utakmice, Montreal samo dve, tako da Runijev tim ima sjajne šanse za plej-of.

Izabrane vesti

Čikago je poveo u 51. minutu posle sjajanoh solo prodora Rahima Edvardsa, ali onda je usledio veliki preokret. Prvo je Runi u 62. minutu iskoristio otpadak da izjednači rezultat. A onda je 20 minuta kasnije sjajnim proigravanjem gurnuo u šansu Morena koji je srušen za penal. Englez je bio siguran sa bele tačke za pobedu.

Ceo meč za goste je odigrao Aleksandar Katai, ali nije pomogao Paunovićevom timu da izbegne još jedan poraz. Čikago je pretposlednji u Zapadnoj konferenciji, bez šansi da izbori plej-of, a srpski stručnjak će posle preostala tri meča napustiti klub na kraju sezone.

(FOTO: Action images)


tagovi

Vejn RuniDi Si JunajtedČikago Fajer

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara