"Greg Popovič"
"Greg Popovič"

Kad mirni Greg poludi, bolje se sklanjajte! (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | čet. 04.12.14. | 18:01

Deni Grin napravio je nerezonski faul u poslednjim trenucima meča što je trenera Sparsa izvelo iz takta

Greg Popovič

Greg Popovič je bez premca najbolji trener u NBA ligi, ali je i jedan od najstaloženijih stratega u američkoj košarci. No, da je i on od krvi i mesa videli smo u noći između srede i četvrtka kada je njegov San Antonio izgubio u produžecima od Bruklina (93:95). Tome je najviše kumovao neinteligentan faul koji je napravio Deni Grin nad Mirzom Teletovićem i poklonio Netsima dodatno vreme za napad koje su mogli da troše do isteka produžetka.

Izabrane vesti

Inače miran, Popovič je poludeo i propisno se izvikao na svog beka ne birajući reči. Iskusnog trenera i petostrukog šampiona najjače lige na svetu godinama nismo videli toliko nervoznog i Grinu treba ’’odati priznanje’’ za veliko dostignuće s obzirom na to da je naterao svog trenera da mu ljutito vikne: ’’Je..no, umukni!’’

Međutim, nije šuter Sparsa bio jedini koji je naljutio šefa stručnog štaba svoje ekipe, već je čitav tim podbacio u predgrađu Njujorka.
’’Moji igrači su igrali jako traljavo. Nisu se trudili kao Netsi koji su i više od 48 minuta pružali maksimum. Oni su želeli da pobede više od naših igrača iz prve petorke. Moji igrači se možda neće složiti, ali briga me jer sam u pravu’’, rekao je harizmatični Popovič.

Miran je Greg, ali nemojte ga nervirati!

(FOTO: Action Images)


tagovi

Deni GrinGreg PopovićNBA liga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara