"Dario Benedeto"
"Dario Benedeto"

Kakav slatkiš na Bombonjeri! Benedetova eksplozija za možda i najboljih 20 minuta u istoriji fudbala? (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | pon. 26.09.16. | 09:23

Het-trik i to kakav uz asistenciju petom?! Dario Benedeto je pomahnitao

Dario Benedeto"Bombonjera" se ponovo zaljubila. I možda će se ovoga puta ispostaviti da to nije ona prava ljubav kakva je vladala kad su u pitanju bili Maradona, Rikelme ili Karlos Tevez, ali Dario Bendeteo učinio je da se navijači Boke Juniors ponovo "zatreskaju". U stvari, ceo Buenos Ajres se tresao dok je Benedoti zavodio lepotom kakvu ima samo fudbalska igra. U pobedi od 4:1 protiv Kilmesa trebalo mu je samo 25 minuta da razori protivnika.

U stvari tačno 18, koliko je prošlo između njegovog prvog i trećeg gola. U međuvremenu i asistencija za pogodak Adrijana Senturiona. Vredna pomena jer je i ona predstavljala oličenje fudbalski genijalnog uma. Petom. U stili Rikelmea recimo.

Izabrane vesti

Ali golovi? Čista perverzija. Ovaj poslednji i da preskočimo, ali dva prva? Jedan petom, tek da tribine "Bombonjere" naslute kakvo ih slatko iskustvo čeka. Deset minuta kasnije projektil sa 35 metara pod samu prečku. Domaćoj publici srce je preskočilo od sreće.

Već mu je 26 godina, protekle tri igrao je po Meksiku, na početku karijere nije se proslavio u rodnoj zemlji. Kad je u junu stigla ponuda Boke, insistirao je na povratku u otadžbinu. Rođen je u Berazategiju, baš pokraj Kilmesa, tek 17 kilometara od Buenos Ajresa. Sanjao je ovaj dan. Prvi golovi u dresu Boke. I večna uspomena za slavni klub. Ovako nešto ne viđa se svaki dan.

(FOTO: Action Images)


tagovi

međunarodni fudbalJužna AmerikaDario BenedetoBoka juniorsArgentina

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara